Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Fra Al-Aqsa TV 12. november 2020.

Hamas TV oppflammer til knivstikking, skyting og kjøretøyangrep

For å lage flere slike artikler og drive MIFFs arbeid trenger vi 5 nye medlemmer denne uken. Klikk her

Memri har publisert et klipp kringkastet av Hamas sin offisielle tv-kanal på Gaza-stripen. I filmen blir israelske soldater og ultraortodokse jøder med våpen angrepet med bil, kniv og angrepsrifler. Til slutt går en ørn, som er symbolet som følger de palestinske angriperne, til angrep på en israelsk soldat som står og sørger på en gravplass for IDF-soldater.

Hamas har et nazi-inspirert charter og står bak dødelige angrep på hundrevis av israelske sivile og sikkerhetsstyrker. 58 norske organisasjoner, anført av Fagforbundet, krevde senest i mai 2020 at Norge legger press på Israel for å få en slutt på landets blokade av Hamas-regimet. Senest i 2017 bekreftet Court of Justice of the European Union at Hamas er en terrororganisasjon. Den fremste politiske utfordreren til Hamas på Gaza-stripen er Islamsk Jihad, en annen islamistisk terrororganisasjon med tette bånd til Iran.

Når 58 norske organisasjoner, uten å stille noen som helst krav til Hamas, krever at «blokaden av Gazastripen heves nå», betyr det i realiteten at de ønsker å gi de islamistiske terrororganisasjonene i området fri adgang til å importere våpen. Hamas, Islamsk Jihad, Al-Aqsa Martyrbrigader, PFLP og andre terrororganisasjoner i Gaza har tidligere brukt smuglede og egenproduserte våpen til å begå massive krigsforbrytelser mot israelsk sivilbefolkning og mot palestinsk sivilbefolkning som de skjuler seg blant.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart