Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

De står øverst på Mossads dødsliste

Hamas-leder Ismail Haniyeh (t.v.) og Hamas sin Gaza-sjef Yahya Sinwar under en begravelse for en Hamas-topp i Gaza i 2017. (Foto: Flash90)
- Vi skal ta ut hele ledelsen i Hamas. De lever på lånt tid, sier Israels forsvarsminister Yoav Gallant.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier han har bedt den israelske etterretningsorganisasjonen Mossad om å ta ut lederne av terrorgruppen Hamas, uansett hvor i verden de måtte befinne seg.

Store deler av Hamas-lederskapet befinner seg i utlandet. Blant annet lever sjefen for den politiske fløyen i Hamas, Ismail Haniyeh, et luksusliv i Doha i Qatar sammen med de andre Hamas-toppene Moussa Abu Marzuk og Khaled Mashaal. De flyr verden rundt i privatfly.

Hamas-ledere holder også til i Libanon, Tyrkia og andre land. Lederen for Hamas på Gaza, Yahya Sinwar, er den øverste lederen av terrorgruppen som befinner seg på Gazastripen. Han var hjernen bak 7. oktober-massakren, da over 1200 ble drept og over 240 ble kidnappet.

Israel og Hamas ble nylig enige om en våpenstillstand, som blant annet vil medføre at rundt 50 israelske gisler blir frigitt. Men Netanyahu sier at våpenstillstanden ikke gjelder for Hamas-lederne som er utenlands.

Forsvarsminister Yoav Gallant sier alle Hamas-ledere nå er et mål.

– De lever på lånt tid. Vi vil operere over hele verden: Fra dem som gikk rundt og drepte til de som flyr rundt i privatfly mens deres utsendinger dreper kvinner og barn. Deres skjebne er døden, sier forsvarsministeren.

Benjamin Netanyahu under en pressekonferanse 22. november. Forsvarsminister Yoav Gallant og Benny Gantz (t.h.) deltok også. De fortalte at Mossad har fått orde om å ta ut Hamas-ledelsen. (Foto: Flash90)

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.
Kategorier

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart