Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Leder for Palestina-demonstrasjoner: – Vi er ikke redde for å si at vi støtter Hamas

Pro-palestinske aktivister forsøker å forstyrre MIFFs støttemarkering utenfor Stortinget 15. oktober 2023. (Foto: Bjarte Bjellås)
Mohsan Raja oppfordrer flere til å støtte Hamas.

Mohsan Raja, som har arrangert mange pro-palestinske markeringer i Oslo de siste ukene, sier at de nå skal støtte Hamas åpenlyst. I en video publisert på TikTok oppfordrer han flere til å vise støtte til Hamas.

– Vi kommer til å støtte Hamas åpenlyst fremover. Jeg håper dere også gjør det samme. Ikke vær redd for det. Ikke vær redd for noen, sier Raja i videoen, som ble publisert søndag 3. desember.

Han mener det er viktig å støtte terrorgruppen for å gi dem motivasjon. Hamas massakrerte over 1200 israelere, skadet over 5000 og tok over 240 gisler 7. oktober i den største massakren mot jøder siden Holocaust.

– Vis støtte til dem åpenlyst. Fordi det trenger dem. Det er veldig motiverende for dem å få støtte fra folk i verden, forteller han.

Raja er en av lederne av Facebook-gruppen «Free Palestina – Save Gaza», som har arrangert minst åtte demonstrasjoner de siste ukene. I helgen demonstrerte de inne på kjøpesenteret Oslo City, hvor det ble ropt ukvemsord mot kafégjester. Noen kafékunder ble også dyttet.

Nå sier Raja at de også vil gjennomføre ulovlige aksjoner, blant annet med å stoppe trafikken, togtrafikken og flytrafikken. Han sier målet er å tvinge Norge til å endre sin utenrikspolitikk overfor Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart