Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Utlover stor dusør for lederne av Hamas

Det israelske forsvaret utlover dusør for informasjon om gjemmestedet til Hamas-lederne på Gaza. (Foto: X)
Lover dusør på flere millioner kroner til dem som har informasjon om Hamas-ledernes gjemmested.

Det israelske forsvaret utlover dusør på Hamas-lederne. I flygeblader som er sluppet over Gazastripen tilbyr de penger for informasjon om hvor Hamas-sjef Yahya Sinwar og andre Hamas-ledere befinner seg.

Bilder av flygebladene viser at IDF tilbyr fire millioner kroner for informasjon om hvor Hamas-leder Sinwar befinner seg, mens de tilbyr tre millioner kroner for informasjon om broren hans Muhammed Sinwar.

For dem som har informasjon om hvor Rafaa Salameh befinner seg, leder for Hamas sin Khan Younis-bataljon, venter det to millioner kroner i belønning. Har man informasjon om den beryktede Mohammed Deif, lederen for Hamas sin militære ving, venter det én million kroner.

Flygebladene inneholder et telefonnummer og informasjon for å kontakte IDF via Telegram. De som tipser loves full konfidensialitet.

Hamas-leder Sinwar skal tidlig i krigen ha flyktet fra den nordlige delen av Gaza til Khan Younis sør på Gaza i en humanitær konvoi. Hamas-terrorister som har overgitt seg de siste ukene har i avhør sagt at Hamas-lederskapet nekter å forholde seg til realitetene på bakken.

– Terroristene klager på at Hamas-lederne ikke forstår den alvorlige situasjonen det er på Gaza. Det er en utbredt følelse at Hamas-lederskapet, som gjemmer seg under bakken, ikke bryr seg om innbyggerne som bor over bakken, sier IDFs talsperson Daniel Hagari.

Det israelske forsvaret har de siste to ukene begynt å operere i Khan Younis i letingen etter Sinwar og resten av Hamas-lederskapet.

Israels forsvarsminister Yoav Gallant har tidligere oppfordret Sinwar, arkitekten bak 7. oktober-massakren i Israel, til å overgi seg.

– Hans skjebne og skjebnen til alle de øverstkommanderende i Hamas er den samme: Overgi dere eller dø. Det er ingen tredje alternativ.

Hamas-leder Yahya Sinwar taler under et møte 30. april 2022. (Foto: Attia Muhammed/Flash90)

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart