Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ny bok avslører myter om Israels opprettelse

Professor Jeffrey Herf i samtale med Conrad Myrland, daglig leder i MIFF.
Professor Jeffrey Herf har skrevet en bok som viser hvor massiv motstanden var mot en jødisk stat i de amerikanske og britiske utenriksdepartementene.

De første årene av Israels eksistens fikk ikke den jødiske staten noe konkret hjelp fra amerikanske myndigheter, tvert imot hadde USA en våpenembargo. Storbritannia gjorde alt de kunne for å hindre at jødiske flyktninger fikk ta seg inn i mandatområdet, men franske sosialist-ledere åpnet sine havner for de jødiske hjelpeorganisasjonene. Det var våpen fra Tsjekkoslovakia, med godkjenning fra Stalin, som reddet det jødiske samfunnet fra katastrofe i 1948. Franskmennenes store feil, var at de lot stormufti Amin al-Husseini unnslippe fangenskap og dra tilbake til Midtøsten med sin nazistiske tankegods i bagasjen.

Alt dette kan du lese om i detalj i professor Jeffrey Herfs nye bok Israel’s Moment – International Support for and Opposition to Establishing the Jewish State, 1945-1949. 31. august ble Herf intervjuet av Conrad Myrland, daglig leder i MIFF. Se hele samtalen her:

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart