Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Største rakettangrep fra Libanon siden krigen startet

Røykskyer på himmelen etter at flere raketter fra Libanon ble skutt ned over det nordlige Israel 23. november 2023. (Foto: Flash90)
Hizbollah avfyrte opp mot 50 raketter mot Israel.

Opp mot 50 raketter ble avfyrt fra det sørlige Libanon mot det nordlige Israel torsdag ettermiddag. Det er det største rakettangrepet fra Libanon siden Hamas gjennomførte massakren i det sørlige Israel den 7. oktober.

Flere av rakettene ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome og det er ikke kommet meldinger om skadde. Den libanesiske terrorgruppen Hizbollah sier de stod bak torsdagens rakettangrep.

Siden 7. oktober har det ikke bare vært spent i sør ved Gaza, men også i nord langs grensen mot Libanon. Alle israelske lokalsamfunn langs Libanon-grensen er evakuert på grunn av den spente situasjonen.

I løpet av de siste seks ukene er det avfyrt over 1000 raketter, granater og panservernmissiler mot Israel fra det sørlige Libanon. På israelsk side er sju personer drept og titalls skadet i angrepene fra Libanon siden 7. oktober. På libanesiske side er over 80 personer drept, nesten alle Hizbollah-terrorister.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart