Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Mofaz: – Irans raketter truer Europa

- Irans raketter har de fleste europeiske hovedsteder innenfor rekkevidde, påpeker Shaul Mofaz, leder for Knessets forsvars- og utenrikskomité. - Alle som tror de er immune [for faren] tar feil, legger Mofaz til.

LO har nettopp bekreftet at de vil utslette Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Kadima-politikeren tar til orde for å trappe opp sanksjoner mot Iran. – Militær aksjon av enhver art, spesielt fra Israel, er det verste som kan skje på dette tidspunkt, men alle alternativer må være aktuelle og klare. Vi vil ikke akseptere et Iran med atomvåpen, sier Mofaz. – Nå når sannheten er lagt fram for verden, må Israel få den frie verden til å stanse Iran, sier Kadima-leder Tzipi Livni. Kadima er det største partiet i Knesset, men partiet er ikke med i Benjamin Netanyahus sentrum-høyre koalisjon.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart