Ali Abd Al-Fattah i Det muslimske brorskap ser for seg en framtid uten Israel. (Skjermdump fra tv-stasjonen Palestine Today, via Memri)
Ali Abd Al-Fattah i Det muslimske brorskap ser for seg en framtid uten Israel. (Skjermdump fra tv-stasjonen Palestine Today, via Memri)

– Arabisk land vil bli helt renset fra zionistisk forurensning

- De forbannede jødene vil vende tilbake til de landene de kom fra og arabisk land vil bli fullstendig renset fra zionistisk forurensning, sier Ali Abd Al-Fattah, en fremstående medlem av Det muslimske brorskapet i Egypt.

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Han tar også til orde for å frigjøre Palestina «fra elven til havet».

Al-Fattah kom med uttalelsene på den libanesiske tv-stasjonen Palestine Today 19. februar. Se klippet her. Organisasjonen Memri har oversatt tiraden til engelsk.

Her følger en gjengivelse på norsk:

Tiden er kommet for hele det egyptiske og arabiske folk til å samles seg mot det zionistisk-amerikanske system. Vi kan klare oss uten utenlandsk bistand og diktater, og vi kan frigjøre Palestina fra [Jordan-] elven til [Middel-] havet, ved vår viljekraft og kapasitet.

(…)

Camp David-avtalene ble undertegnet  i det skjulte, av tidligere president Muhammad Anwar Al-Sadat. Det var på bekostning av arabisk enhet. Egypt ble isolert fra den arabiske leiren. Tiden er kommet for å gjenopprette arabisk enhet og gjenreise arabiske interesser. [Tiden er kommet] for Israel og USA til å stoppe å blande seg i den arabiske verden, fordi Camp David-avtalene ikke har medført annet enn katastrofer. Tiden vil komme når alle de arabiske land vil streve for å realisere sine aspirasjoner, og arabisk Jerusalem – både Øst- og Vest-Jerusalem – vil bli hovedstaden i staten Palestina, og de forbannede jødene vil vende tilbake til hvor de nå kom fra, og alle palestinernes rettigheter vil bli gjenopprettet, som retten for flyktninger til å vende tilbake, og det arabiske land vil være fullstendig renset fra zionistisk urenhet.

Senest 26. februar uttalte Al-Fattah seg på vegne av Det muslimske brorskap i intervju med Al Arabiya News. Dette indikerer at han har en sentral stilling i bevegelsen.

 

 

Andre saker fra palestinske og arabiske medier

Ahlam Tamimi, Hamas-terroristen som deltok i angrepet på Sbarro-restauranten i Jerusalem hvor 15 mennesker ble drept, har fått sitt eget tv-show i Jordan (Yedioth Aharonoth)

Reportasje på PA TV, fra en palestinsk flyktningleir i Libanon, sier at blodet til palestinske barn skal bli som gjødsel på Palestinas land (Palestinian Media Watch).

I slutten av februar viste PA TV gjentatte ganger et innslag som æret væpnede menn fra DFLP, terrorister som drepte flere titalls sivile israelere (Palestinian Media Watch).

Et sanginnslag fra PA TV fra 24. februar oppmuntrer barn til vold og martyrkamp mot Israel (Palestinian Media Watch).

PAs kulturdepartement sponser konsert med sang som oppmuntrer til vold og martyrkamp mot Israel. Sendt på PA TV 2. desember og 30. desember 2011 (Palestinian Media Watch).

Al-Aqsa kan ikke forbli under kontroll av «apekatter og griser» sier Hamas-forkynner på tv-stasjonen Al-Aqsa (Hamas) 24. februar 2012 (Memri).

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart