Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Palestinsk mor gleder seg over sønnens død

Skjermdump fra PA TV, via Palestinian Media Watch.
Skjermdump fra PA TV, via Palestinian Media Watch.
- For første gang ser jeg glede i mitt hjerte, sier en palestinsk mor i begravelsen til sønnen Muhammad Sunuqrut. Hun takker Allah for å ha gitt 16-åringen martyrdøden.

I begynnelsen av september ble den palestinske tenåringen Muhammad Sunuqrut kritisk skadet i en voldelig oppstand i Øst-Jerusalem. Slektninger hevder han ble skutt på kloss hold av en gummikledd stålkule. Politiet i Jerusalem hevder han ble skutt i bena med gummikule, og at han skadet seg i hodet i fallet, skrev  Ha’aretz 5. september.

Sunuqrut døde av skadene 7. september, og 12. september ble han begravet. Palestinske selvstyremyndigheters offisielle tv-stasjon sendte bilder fra guttens begravelse.

– For første gang ser jeg glede i mitt hjerte. Dette er første gang jeg ser slik glede. Dette er første gang. Takk Allah for å ha gitt ham martyrdom, sier moren til tv-stasjonen.

Det er godt dokumentert at palestinske selvstyremyndigheter framstiller martyrdød for Allah i voldelig kamp som et edelt mål. De tror martyrdøden vil gi dem en bedre framtid i det muslimske paradis, skriver Palestinian Media Watch.

Tenåringen var den første palestineren som ble alvorlig skadet eller drept i de voldelige oppstandene som palestinere har satt i gang i Øst-Jerusalem siden juli.

Se klippet fra PA TV her:

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart