Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Skjermdump fra PA TV, via Palestinian Media Watch.
Skjermdump fra PA TV, via Palestinian Media Watch.

Palestinsk mor gleder seg over sønnens død

- For første gang ser jeg glede i mitt hjerte, sier en palestinsk mor i begravelsen til sønnen Muhammad Sunuqrut. Hun takker Allah for å ha gitt 16-åringen martyrdøden.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

I begynnelsen av september ble den palestinske tenåringen Muhammad Sunuqrut kritisk skadet i en voldelig oppstand i Øst-Jerusalem. Slektninger hevder han ble skutt på kloss hold av en gummikledd stålkule. Politiet i Jerusalem hevder han ble skutt i bena med gummikule, og at han skadet seg i hodet i fallet, skrev  Ha’aretz 5. september.

Sunuqrut døde av skadene 7. september, og 12. september ble han begravet. Palestinske selvstyremyndigheters offisielle tv-stasjon sendte bilder fra guttens begravelse.

– For første gang ser jeg glede i mitt hjerte. Dette er første gang jeg ser slik glede. Dette er første gang. Takk Allah for å ha gitt ham martyrdom, sier moren til tv-stasjonen.

Det er godt dokumentert at palestinske selvstyremyndigheter framstiller martyrdød for Allah i voldelig kamp som et edelt mål. De tror martyrdøden vil gi dem en bedre framtid i det muslimske paradis, skriver Palestinian Media Watch.

Tenåringen var den første palestineren som ble alvorlig skadet eller drept i de voldelige oppstandene som palestinere har satt i gang i Øst-Jerusalem siden juli.

Se klippet fra PA TV her:

 

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart