Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Etterretning

Israelerne har lettere adgang til etterretning om terror enn tidligere. Det kan virke overraskende, så fiendtlig som atmosfæren er.

Men tidligere ble det meste av terroren drevet av Hamas og andre sterkt islamske grupper som er vanskelige å infiltrere. Nå blir det meste av volden drevet av Tanzim og andre grupper som er langt mer åpne. Det er lettere for israelerne å finne ut av dem.

Nylig ble noen «medløpere» henrettet av det palestinske styret. Det kan gjøre det vanskeligere for Israel. De skulle ha fortalt israelerne hvor ledere for volden oppholder seg, slik at israelerne kunne drepe dem. Israel kjører nå åpent en kampanje hvor de som står bak drap, selv blir drept som fiender. Det pågår en krig, og da er det rimelig at de som står bak den, får smake sin egen medisin.

I praksis har palestinske sikkerhetsfolk gått med på å lukke øynene for en del av israelernes aktivitet for å hindre terror. Israelere opererer til en viss grad i det palestinske området. Hva israelerne gir i bytte for dette, kan man spekulere på.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart