Etterretning

Israelerne har lettere adgang til etterretning om terror enn tidligere. Det kan virke overraskende, så fiendtlig som atmosfæren er.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Men tidligere ble det meste av terroren drevet av Hamas og andre sterkt islamske grupper som er vanskelige å infiltrere. Nå blir det meste av volden drevet av Tanzim og andre grupper som er langt mer åpne. Det er lettere for israelerne å finne ut av dem.

Nylig ble noen «medløpere» henrettet av det palestinske styret. Det kan gjøre det vanskeligere for Israel. De skulle ha fortalt israelerne hvor ledere for volden oppholder seg, slik at israelerne kunne drepe dem. Israel kjører nå åpent en kampanje hvor de som står bak drap, selv blir drept som fiender. Det pågår en krig, og da er det rimelig at de som står bak den, får smake sin egen medisin.

I praksis har palestinske sikkerhetsfolk gått med på å lukke øynene for en del av israelernes aktivitet for å hindre terror. Israelere opererer til en viss grad i det palestinske området. Hva israelerne gir i bytte for dette, kan man spekulere på.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart