Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Vaktleirer mot terror

En stor del av skytingen fra palestinsk side har vært rettet mot jøder som kjørte til og fra bosetningene på Vestbredden. Hensikten er tydeligvis å gjøre det så risikabelt på veiene at bosetterne gir opp og flytter vekk.

I et forsøk på å begrense dette, har jøder begynt å opprette utsiktsposter langs hovedveiene. De er plassert på fjelltopper og i andre områder med god utsikt over veiene, og skal være bemannet hele døgnet.

Tidligere statsminister Binyamin Netanyahu besøkte bosettere som sultestreiket i protest mot regjeringens politikk. han sa bl. a.: «Hvis vi forhandler mens palestinerne skyter mot oss og kaster bomber mot oss og lærer sine barn å utslette Israel, stikker vi hodene våre i sanden. .. Dette er ikke en fredsprosess. Palestinerne er de som, med sine åpenbare brudd, har begravet den. .. Oslo-prosessen er død.»


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart