Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

– Vi har rett til å bygge i vår evige hovedstad

Onsdag talte statsminister Benjamin Netanyahu på en minnemarkering for Rehavam "Gandhi" Ze'evi, den daværende turistministeren som ble drept for ti år siden. Netanyahu forsvarte Israels bygging i Jerusalem, på tross av internasjonale protester.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

– Alle som elsker Jerusalem burde lære fra Ze’evi. Vi må beskytte byens enhet, stanse dem som omskriver dens historie og minne verden igjen på at Jerusalem aldri har vært hovedstad til noen annen nasjon. Over tusener av år i eksil har det jødiske folk bedt om å få returnere til Jerusalem, uttalte Netanyahu. – Husk alltid på at arbeidet med å styrke og utvikle Jerusalem aldri vil stanse. Dette er vårt historiske og nasjonale ansvar. Vi har en rett til å bygge i vår evige hovedstad. Det er vår rett og vårt ansvar, for denne generasjonen og den neste, la han til.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart