Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Vi har rett til å bygge i vår evige hovedstad

Onsdag talte statsminister Benjamin Netanyahu på en minnemarkering for Rehavam "Gandhi" Ze'evi, den daværende turistministeren som ble drept for ti år siden. Netanyahu forsvarte Israels bygging i Jerusalem, på tross av internasjonale protester.

– Alle som elsker Jerusalem burde lære fra Ze’evi. Vi må beskytte byens enhet, stanse dem som omskriver dens historie og minne verden igjen på at Jerusalem aldri har vært hovedstad til noen annen nasjon. Over tusener av år i eksil har det jødiske folk bedt om å få returnere til Jerusalem, uttalte Netanyahu. – Husk alltid på at arbeidet med å styrke og utvikle Jerusalem aldri vil stanse. Dette er vårt historiske og nasjonale ansvar. Vi har en rett til å bygge i vår evige hovedstad. Det er vår rett og vårt ansvar, for denne generasjonen og den neste, la han til.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart