Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

– Hadde ingen planer om å delta på NATO-møte

NATOs generalsekretær og tidligere statsminister i Danmark, Anders Fogh Rasmussen, kommer ikke til å kunne møte israelske delegater på NATO-toppmøtet i Chicago neste måned. (Foto: EU-parlamentet)
NATOs generalsekretær og tidligere statsminister i Danmark, Anders Fogh Rasmussen, kommer ikke til å kunne møte israelske delegater på NATO-toppmøtet i Chicago neste måned. (Foto: EU-parlamentet)
Tyrkias regjering hevder de utestengte Israel fra NATO-toppmøtet i Chicago neste måned. Den israelske regjering hevder de uansett ikke hadde planer om å delta.

Den israelske regjeringen ser ikke ut til å la seg stresse av det faktum at Tyrkia stenger dem ute fra NATO-toppmøtet i Chicago neste måned. Kilder sier til Times of Israel at landet uansett ikke hadde planlagt å delta.

– Det er sant at Israel ikke har blitt invitert, fordi Ankara arbeider hardt med å forhindre at NATO styrker to av sine partnerskapsordninger: Sin avtale med landene fra Middelhavet på grunn av Israel, og sitt samarbeid med EU på grunn av Kypros, forklarer diplomaten.

 

Ingen planer om å delta
Han la til at Tyrkia har blitt sterkt kritisert av andre medlemsland på grunn av sin politikk på dette området. Men, hevder israeleren:

– Vi hadde uansett ikke planer om å delta på toppmøtet.

Etter IDF bordet Mavi Marmara i mai 2010 har Tyrkia krevd unnskyldning av Israel for de ni tyrkiske statsborgerne som ble drept. Det sier tyrkerne er betingelsen for å kunne normalisere sine bånd igjen med Jerusalem.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart