Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

– Ikke la Egypt holde på som de vil

Israels utenriksminister Avigdor Lieberman. (Foto: Det israelske utenriksdepartementet)
Israels utenriksminister Avigdor Lieberman. (Foto: Det israelske utenriksdepartementet)
Israel må forsikre seg om at Egypt respekterer fredsavtalen fra 1979, uttalte Israels utenriksminister Avigdor Lieberamn fredag.

Regjeringen i Jerusalem har via Washington gitt beskjed til Kairo, om at Egypt må respektere fredsavtalen og trekke ut de soldater og det militærutstyret som de ikke har lov til å ha stasjonert på Sinai. I sin kamp mot terrorelementer har Egypt forflyttet store tropper til området, uten å spørre Israel om godkjennelse først.

Dette har fått utenriksminister Avigdor Lieberman til å reagere. Under et møte med landets ambassadører i Jerusalem, understreket han viktigheten av at egypterne respekterer sine forpliktelser.

– Vi må forsikre oss om at hver eneste detalj [i fredsavtalen] blir respektert. Hvis ikke vil vi havne på glattisen når det gjelder fredsavtalen, mener han.

Regjeringskilder sier til Yedioth Aharonoth at de er bekymret for om egypterne forsøker å teste Israels tålmodighet i forhold til å opprettholde avtalen.

– Vi respekterer fredsavtalen
Et medlem av Egypts militære råd hevdet imidlertid onsdag at landet ikke har noen interesse av å bryte fredsavtalen med Israel. Men han forklarte at Kairo ønsker å forsvare seg selv for enhver pris, selv om det betyr at fredsavtaler må endres.

Kilden påsto til avisen al-Masry al-Youm at Egypts kamp mot terrorelementene på Sinai har blitt koordinert med den israelske sikkerhetsledelsen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart