Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Grønt lys for planlegging av 1060 nye boliger i Øst-Jerusalem

Statsminister Benjamin Netanyahu ønsker at planarbeidet for utvidelse av Har Homa og Ramat Shlomo skal fortsette. (Foto: GPO)
Statsminister Benjamin Netanyahu ønsker at planarbeidet for utvidelse av Har Homa og Ramat Shlomo skal fortsette. (Foto: GPO)
Statsminister Benjamin Netanyahu har gitt grønt lys til planlegging av nye boliger i de jødiske bydelene Ramat Shlomo og Har Homa i Jerusalem. Det er ikke snakk om byggetillatelser, understreker Ha'aretz.

Kilder ved statsministerens kontor sier planarbeid for 660 boliger i Ramat Shlomo og 400 i Har Homa nå vil gå videre. Netanyahus ordre gir grønt lys til planarbeid, ikke til bygging, skriver Ha’aretz.

Det blir også varslet noen nye infrastrukturprosjekter i bosetninger på Vestbredden, tiltak som er «nødvendig ut fra et sikkerhets- og trygghetsperspektiv». Det er blant annet snakk om å asfaltere tolv veier.

– Infrastrukturtiltakene vil tjene både israelere og palestinere, sier kildene ved statsministerens kontor. Det er ventet at tiltakene vil bli formelt godkjent i et møte onsdag.

Bosettere og det høyreorienterte partiet Bayit Yehudi har lagt press på Netanyahu til å godkjenne bygging av to tusen nye boliger i bosetninger på Vestbredden. Dette kravet skal statsministeren foreløpig ha avvist.

Les artikkelen: Hvorfor fortsetter Israel å bygge?

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart