Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

– Hvis jeg vinner valget vil ambassaden bli flyttet til Jerusalem

De Konservatives statsministerkandidat Erin O'Toole lover å flytte ambassaden til Jerusalem hvis han vinner valget. (Foto: Wikipedia)
Leder av det Konservative partiet i Canada kommer med et valgløfte.

Erin O’Toole, leder av det Konservative partiet i Canada, lover at hvis hans parti vinner det kommende føderale valget vil Canadas ambassade i Israel bli flyttet til Jerusalem, skriver Israel Hayom.

– Dette var en forpliktelse jeg gjorde for mange år siden. Israel er en nær alliert av Canada, en venn, et demokrati i et sted av verden som trenger mer demokrati. Vi vil flytte vår ambassade og respektere at hovedstaden er Jerusalem, sier statsministerkandidaten.

Å flytte ambassaden til Jerusalem er også programfestet av det Konservative partiet. Skal det skje må O’Toole og hans parti overvinne sittende statsminister Justin Trudeau. Valget i Canada finner sted 20. september.

Fire land har for øyeblikket sine ambassader i Jerusalem, det er USA, Guatemala, Kosovo og Honduras. I tillegg har flere land, som Tsjekkia og Ungarn, ambassadekontor i Jerusalem.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart