Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ingen plass på kartet for Israel når Fatah markerer 48-årsdag

Logoen for Fatahs 48-årsfeiring, med forklaringer lagt til av MIFF. (Via: PMW)
Logoen for Fatahs 48-årsfeiring, med forklaringer lagt til av MIFF. (Via: PMW)
Den offisielle logoen som skal brukes når Fatah feirer 48 år inneholder et kart hvor Israel er borte og er tildekket av mønsteret i et palestina-skjerf. Du kan også se en rifle og en nøkkel - det siste et tegn på flyktningenes rett til å vende tilbake.

10. desember ble logoen trykket i den offisielle palestinske avisen Al-Hayat Al-Jadida. Palestinian Media Watch (PMW) har gjengitt den på sin nettside.

Logoen inneholder en rekke budskap. De arabiske slagordene betyr «Staten og seieren». Duen som bryter kjettingen symboliserer løslatelse av alle palestinske fanger, forklarer PMW. Klippedomen signaliserer palestinernes muslimske identitet og deres krav på Jerusalem.

Fatah har også inkludert et kart i sin logo, et kart hvor hele det tidligere britiske mandatområdet er tildekket av mønsteret i en palestinsk keffiyeh (palestina-skjerf). Kartet symboliserer Fatahs ønske om å se Israel forsvinne.

To symboler som er lagt inn i den arabiske teksten, nøkkel og rifle, forsterker denne tolkningen. Her er det bilde av en rifle og en nøkkel. Palestinerne bruker nøkkelen som et symbol på krav om å flytte millioner av palestinere inn i staten Israel, noe som vil gjøre slutt på den eneste jødiske staten i verden.

 

Relatert video

Abbas Zaki, medlem av Fatahs sentralstyre, lovpriser Hamas på Wattan TV 21. november. «De ga oss stor tilfredsstillelse,» sier han, etter at Hamas hadde angrepet Israel med over tusen raketter og granater i løpet av en drøy uke.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bsDMSkJaPEI[/youtube]


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart