Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Palestinske fredsspillere

Den palestinske fotballforeningen (FA) har bestemt seg for å straffe spillerne som deltok i en "fredskamp" i Barcelona forrige uke.

Den palestinske fotballforeningen (FA) har bestemt seg for å straffe spillerne som deltok i en «fredskamp» i Barcelona forrige uke.

Fredslaget bestod av israelske og palestinske fotballspillere, som tilslutt tapte 2-1 mot det spanske storlaget Barcelona, på Nou Camp foran 31.820 tilskuere.

– Den palestinske fotballforeningen vil sette i sammen en komité som skal etterforske spillerne som deltok i kampen […] Alle som var involvert vil bli straffet, forteller leder for organisasjonen, Jamal Zaqout.

– Vi handler i samsvar med holdningen til folket vårt, som er imot normalisering [av relasjonene med Israel] før okkupasjonen er over, fortsatte han.

Femten israelere, deriblant mange landslagsspillere, og tolv palestinere fra Vestbredden, deltok i kampen, som var sponset av stiftelsen Shimon Peres’ fredssenter. En talskvinne for stiftelsen sier til Yedioth Aharonoth, at FAs reaksjon er «uansvarlig og irriterende.»

– Peres senteret, sammen med sin palestinske partner, Abu Sukar senteret, mottok godkjennelse til kampen, fra PA-formann Mahmoud Abbas og Jibril Rajoub, sier hun.

Spillerne som deltok uttalte etter kampen, at selv om det ble tap, så ble «målet oppnådd». Nemlig å sende et budskap ut i verden, om fred og samarbeid mellom israelere og palestinere.alestiner.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart