Skjermdump fra nrk.no kl. 14.30 fredag 6. april 2018.
Skjermdump fra nrk.no kl. 14.30 fredag 6. april 2018.

NRK snur det helt på hodet

Når du bruker tåregass mot tusenvis av unge menn som marsjerer mot en grense og sier de vil ødelegge landet ditt er det forsvar, ikke angrep.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

NRK snur det helt på hodet

Når du bruker tåregass mot tusenvis av unge menn som marsjerer mot en grense og sier de vil ødelegge landet ditt, er det forsvar, ikke angrep.

«Gaza: Israel angriper med tåregass,» er nyheten på Nrk.no tidlig fredag 6. april. Artikkelen er skrevet av Gro Holm.

Direktebilder fra Gaza-stripen viser tusenvis av unge palestinske menn som strømmer mot grensegjerdet. Noen av dem kaster stein og molotov-cocktails.

Provokatørene er ledet av Hamas, den antisemittiske terrororganisasjonen som kjemper for at Israel skal forsvinne. En av strategene og lederne bak protesten er Issam Adwan, som åpent sier at Israel vil forsvinne.

Når Israel bruker tåregass, er det for å hindre angriperne å nå helt inn til grensegjerdet og å hindre infiltrasjon. Å hevde at det er Israel som angriper, er å snu saken helt på hodet.

NRK skal ha ros for å ta med følgende informasjon:

«Demonstrantene krever også at palestinerne som ble fordrevet fra sine hjem da staten Israel ble opprettet i 1948 skal få vende tilbake. Det dreier seg i dag om rundt 5 millioner mennesker, inkludert etterkommerne av dem som opprinnelig flyktet.

Israel hevder at en slik retur er umulig. Det vil i praksis bety at den jødiskdominerte israelske staten opphører å eksistere.»

Det må være en av de første gangene NRK skriver hva palestinernes krav betyr. Årsaken til at demonstrantene krever «rett til å vende tilbake» er nettopp fordi de ønsker den jødiske staten bort. Kampen dreier seg ikke om en egen palestinsk stat på Vestbredden og Gaza-stripen, det handler om å få Israel bort. Det finnes ikke en eneste palestinsk leder som åpent aksepterer at Israel er kommet for å forbli som en jødisk stat. Samtidig insisterer palestinerne på å være en arabisk og muslimsk stat.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart