Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Bama: – Israelske poteter har den beste kvaliteten vi kan få tak i på denne tiden

- Potetene fra Israel har den beste kvaliteten vi kan få tak i på denne tiden av året, skriver Pia Gulbrandsen, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Bama. (Foto: Bama)
Bama fortsetter å selge israelske nypoteter til tross for hva NRK melder i sine overskrifter.

«Israelske nypoteter var dårleg merka, blir trekt får marknaden», var overskriften på en artikkel publisert på Nrk.no på kvelden tirsdag 9. juni. Siden er overskriften blitt endret til «– Dette er juks og bedrag, meiner kunden som trudde ho kjøpte norske nypoteter».

Til NRK sier Pia Gulbrandsen, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Bama, at de «tømmer nå hyllene for disse produktene».

Men hvis noen skulle være forvirret av NRKs kommunikasjon, trekker IKKE frukt- og grøntselskapet Bama de israelske nypotetene fra markedet, de bare skifter poser hvor opprinnelseslandet Israel står med liten skrift til poser hvor det kommer klarere fram at opprinnelseslandet er Israel.

MIFF har fått innsyn i en e-post kommunikasjon der Gulbrandsen skriver til en kunde:

«Vi har begynt å få inn litt norske nypoteter, men er fortsatt avhengig av import for å kunne tilby poteter til hele landet. Nå importerer vi poteter fra Israel som har den beste kvaliteten vi kan få tak i på denne tiden av året.

Når det gjelder denne saken, så syntes vi at merkingen ble for dårlig, og ryddet derfor et lite parti ut av hyllene i går. Vi har fortsatt poteter fra Israel til salgs frem til norsk-sesongen er i gang for fullt. Alle poteter skal være godt og riktig merket.»

Den interesserte potetkunden skrev videre:

«Betyr det at de potetene som var dårlig merket snart kommer tilbake med ny og bedre emballasje? Håper det. Eg kjøper alltid Israelske poteter når de finnes. De er meget gode.»

«Ja, det stemmer, «svarte Gulbrandsen.

De gode nyhetene er altså at det nå blir enda lettere enn før å finne nypotetene som er de beste. Bare se etter de som har Israel som opprinnelsesland.

Bama leverer leverer frukt og grønnsaker til NorgesGruppen (Kiwi, Meny, Spar og Joker) og Rema 1000.

Les MIFFs satire: Spinkel skriftstørrelse fikk svaksynt sosialist fra Sola til å svikte Den Store Saken


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart