Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

- Potetene fra Israel har den beste kvaliteten vi kan få tak i på denne tiden av året, skriver Pia Gulbrandsen, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Bama. (Foto: Bama)

Bama: – Israelske poteter har den beste kvaliteten vi kan få tak i på denne tiden

Bama fortsetter å selge israelske nypoteter til tross for hva NRK melder i sine overskrifter.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

«Israelske nypoteter var dårleg merka, blir trekt får marknaden», var overskriften på en artikkel publisert på Nrk.no på kvelden tirsdag 9. juni. Siden er overskriften blitt endret til «– Dette er juks og bedrag, meiner kunden som trudde ho kjøpte norske nypoteter».

Til NRK sier Pia Gulbrandsen, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Bama, at de «tømmer nå hyllene for disse produktene».

Men hvis noen skulle være forvirret av NRKs kommunikasjon, trekker IKKE frukt- og grøntselskapet Bama de israelske nypotetene fra markedet, de bare skifter poser hvor opprinnelseslandet Israel står med liten skrift til poser hvor det kommer klarere fram at opprinnelseslandet er Israel.

MIFF har fått innsyn i en e-post kommunikasjon der Gulbrandsen skriver til en kunde:

«Vi har begynt å få inn litt norske nypoteter, men er fortsatt avhengig av import for å kunne tilby poteter til hele landet. Nå importerer vi poteter fra Israel som har den beste kvaliteten vi kan få tak i på denne tiden av året.

Når det gjelder denne saken, så syntes vi at merkingen ble for dårlig, og ryddet derfor et lite parti ut av hyllene i går. Vi har fortsatt poteter fra Israel til salgs frem til norsk-sesongen er i gang for fullt. Alle poteter skal være godt og riktig merket.»

Den interesserte potetkunden skrev videre:

«Betyr det at de potetene som var dårlig merket snart kommer tilbake med ny og bedre emballasje? Håper det. Eg kjøper alltid Israelske poteter når de finnes. De er meget gode.»

«Ja, det stemmer, «svarte Gulbrandsen.

De gode nyhetene er altså at det nå blir enda lettere enn før å finne nypotetene som er de beste. Bare se etter de som har Israel som opprinnelsesland.

Bama leverer leverer frukt og grønnsaker til NorgesGruppen (Kiwi, Meny, Spar og Joker) og Rema 1000.

Les MIFFs satire: Spinkel skriftstørrelse fikk svaksynt sosialist fra Sola til å svikte Den Store Saken

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart