Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

MIFF kritiserte Raftoprisen på Dagsnytt Atten

Conrad Myrland på NRK Dagsnytt Atten 22. september 2023. (Skjermdump fra NRK)
Fredag 22. september deltok Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, på NRK Dagsnytt Atten.

I forrige uke ble det kjent at Raftostiftelsen gir årets Raftopris til Defence for Children International-Palestine (DCIP). Torsdag 21. september påpekte MIFF at DCIP har tette bånd til den marxistiske terrororganisasjonen PFLP.

Fredag 22. september ble MIFF invitert av NRK til å fremme kritikken mot Raftoprisen på Dagsnytt Atten. Debatten med Jostein Hole Kobbeltvedt, daglig leder i Raftostiftelsen, kan du se på NRK nett-tv (innslag 8. i lenken, start ca 51.20).  

Å gi en pris til DCIP er absolutt ikke i Thorolf Raftos ånd. Rafto var en varm venn av Israel, som han blant annet viste med å stille opp for Med Israel for fred. Han gjorde også en stor innsats for å få jøder ut av Sovjetunionen. En minnelund med tusen trær ble anlagt i Yatir i Israel etter hans død.

Hvis man vil støtte palestinske barn i Raftos ånd, så kan man ikke støtte at palestinerens rettigheter oppnår disse via terror. Rettighetene må oppnås via dialog og forhandlinger. Det vil være mer i Raftos ånd. Ikke et eneste sted kan vi se at DCIP oppfordrer til forhandlinger mellom palestinske selvstyremyndigheter og Israel, men de støtter i stedet ekstreme politiske krav som vil gjøre slutt på Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart