Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel-konferansen 2013 i Trondheim

Israel-konferansen 2013 blir avholdt på Stav Hotel utenfor Trondheim 31. mai til 2. juni 2013.
Israel-konferansen 2013 blir avholdt på Stav Hotel utenfor Trondheim 31. mai til 2. juni 2013.
MIFFs årsmøte og generalforsamling blir neste år lagt til Stav Hotel mellom Værnes og Trondheim. Sett av helgen 31. mai til 2. juni i kalenderen!

Israel-konferansen 2013 blir avholdt på Stav Hotel i Trondheim 31. mai til 2. juni. Konferansen er MIFFs viktigste nasjonale samling, med generalforsamling, dyktige foredragsholdere, utflukt og sosialt samvær.

Program og priser er ikke klart, men MIFFs hovedstyre kan love at det blir interessante og informative foredrag og god stemning sammen med MIFFere fra hele landet.

– Sett av helgen i kalenderen allerede nå, oppmuntrer Morten Fjell Rasmussen, styreleder i MIFF.

Et av soverommene på Stav Hotel.
Et av soverommene på Stav Hotel.
Utsikten fra spisesalen er strålende.
Utsikten fra spisesalen er strålende.

Stav Hotel ligger 10 minutter kjøring fra Værnes flyplass langs motorveien inn mot Trondheim. Hotellet skriver på sine nettsider:

Hotellet ligger over E6 midt mellom Stjørdal og Trondheim, og har en fantastisk beliggenhet med utsikt over Trondheimsfjorden og Trøndelagsfylkene. Med vår beliggenhet på utsiden av bykjernen finner du en absolutt ro. Her får du samlet dine gjester til arbeidsro i flotte omgivelser med en fantastisk utsikt.

Vi har 62 store hotellrom av god standard og vi vektlegger kvalitet, atmosfære og den gode gjesteopplevelsen i vårt daglige arbeid.

Vi har flere lokaler som egner seg godt til bespisning og alle lokalene har en unik utsikt og atmosfære. Vår restaurant ligger ytterst ut mot fjorden og har en smalfull og moderne innredning med kapasitet opptil 200 personer.

Vi har totalt 6 møterom som rommer fra 5 til 200 personer. Alle våre møterom er utstyrt med prosjektorer og annet teknisk utstyr. Innredningen er fleksibel slik at vi kan sette opp det oppsettet som dere ønsker.

Vi ligger sentralt på motorveien og har alle fasiliteter som kjøpesentra og bysentrum i nærområdet. i tillegg har vi fantastiske turområder i Malvikmarka med gangavstand fra hotellet.

Vi har fri parkering og for øvrig en enkel tilkomst uansett hvilken retning du kommer fra.

Velkommen til en hyggelig opplevelse i unike omgivelser!

 

Israel-konferansen 2012 ble avholdt i Sandnes. I 2011 var vi i Åsgårdstrand i Vestfold, etter to år på rad på Gardermoen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart