Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Ros til MIFF i Israels største aviser

Faksmile av David M. Weinbergs artikkel i Jerusalem Post 7. juni 2013.
Faksmile av David M. Weinbergs artikkel i Jerusalem Post 7. juni 2013.
Med Israel for fred (MIFF) blir i dag rost for sitt arbeid for Israel i landets største hebraisk-språklige og største engelsk-språklige avis. Spaltist David M. Weinberg er dypt imponert over MIFFs arbeid.

Søndag 2. juni holdt israeleren David M. Weinberg to foredrag på MIFFs Israel-konferanse i Trøndelag. Se foredragene her:

Under sitt besøk i Norge, holdt Weinberg også foredrag i MIFFs lokalforeninger i Stavanger og Bergen.

I dag kom han hjem til Israel, dypt imponert av MIFF og organisasjonens arbeid. Sine inntrykk fra Norge har han allerede delt med leserne av sin faste spalte i Israel Hayom (Israels største avis i opplag) og Jerusalem Post (Israels største engelsk-språklige avis).

– Det varmet hjertet og ga inspirasjon å oppdage at Israel har bred grasrotstøtte i Norge, og at venner av Israel har organisert seg selv i en effektiv og stadig mer respektert lobby, skriver Weinberg.

– Jeg møtte titalls nordmenn som står på stand og deler ut flygeblader om Israel, som skriver velinformerte leserbrev til forsvar for Israel i den stort sett fiendtlige norske pressen, og som driver lobbyarbeid opp mot parlamentarikere og regjeringsmedlemmer i støtte for Israel. MIFF har nærmere 7000 betalende medlemmer, og engasjerer mer folk på Facebook enn noen av de store politiske partiene i Norge, fortsetter Weinberg.

– Tro det eller ikke, skriver han til sine israelske lesere, Israel har virkelig mange hengitte venner der ute. Jeg var så imponert.

Weinberg gir også ros til vinklingen i MIFFs informasjonsarbeid, spesielt hvordan organisasjonen vektlegger historien til jøder i arabiske land.

  • Les hele Weinbergs artikkel her.

Samme dag som Weinbergs artikler ble publisert, tok den israelske journalisten Evelyn Gordon opp saken i Commentary Magazine. Hun siterer MIFFs redaktør Odd Myrland, og gir full støtte til å fremheve jødiske flyktninger fra arabiske land i Midtøsten-debatten.

Ifjor holdt den israelske seniorjournalisten Ben-Dror Yemini to foredrag på MIFFs Israel-konferanse. Også han ble imponert av MIFFs arbeid.

– Hos MIFF fant jeg ekte kjærlighet til Israel, i et land med høye prosenter av fiendtlighet til Israel, skrev han i sin avis Ma’ariv i etterkant.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart