Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

juni 7, 2013

Skjermdump fra Nrk.no 7. juni 2013. Feilen har ligget i over én uke, selv om alle vet at den markerte setningen ikke har rot i virkeligheten.

Feilen NRK nekter å rette

«En ny praksis i Israel forbyr besøkende å reise til den okkuperte Vestbredden,» skrev NRK 28. mai. Alle vet at det er feil, men journalistene Sidsel Wold og Sander Heggheim nekter å rette.

Faksmile av David M. Weinbergs artikkel i Jerusalem Post 7. juni 2013.

Ros til MIFF i Israels største aviser

Med Israel for fred (MIFF) blir i dag rost for sitt arbeid for Israel i landets største hebraisk-språklige og største engelsk-språklige avis. Spaltist David M. Weinberg er dypt imponert over MIFFs arbeid.

Deltakere i fjoråets Guy Pride parade i Tel Aviv. (Foto: U.S. Embassy Tel Aviv)

Titusener deltok i Gay Pride i Tel Aviv

For 15. år på rad ble Gay Pride parade avholdt i Tel Aviv fredag. Titusener av israelere og turister fra utlandet var samlet. Tre regjeringsmedlemmer og opposisjonslederen deltok i arrangementet.

Østerrikes utenriksminister Michael Spindelegger (Foto: ÖVP Wien, flickr.com)

Østerrike trekker seg ut av Golan

Regjeringen i Wien offentliggjorde torsdag at de trekker tilbake sine 380 observatører i ingenmannsland mellom Israel og Syria på Golan.

Forskningsleder og professor Zeev Zalevsky har sammen med sine forskningskolleger funnet en måte å gi genetisk blinde evnen til å se. (Foto: Bar Ilan-universitetet)

«… og det ble lys!»

Mennesker som er født blinde vil kanskje få synet igjen, takket være ny israelsk oppfinnelse. Et nyopprettet teknologiselskap hjelper også svaksynte med å få en bedre hverdag.

PA-president Mahmoud Abbas (Foto: Olivier Pacteau)

PAs nye statsminister tatt i ed

PA-president Magmoud Abbas (bildet) tok den nye palestinske regjeringen i ed torsdag. Rami Hamdallah er ny statsminister for de palestinske selvstyremyndighetene.

0

Your Cart