Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Fra venstre: Kenneth O. Bakken, Geir Knutsen, Tor-Bjørn Nordgaard. (Foto: Privat)
Fra venstre: Kenneth O. Bakken, Geir Knutsen, Tor-Bjørn Nordgaard. (Foto: Privat)

Endringer i MIFFs stab

Kenneth O. Bakken (f.v.) har gått av som journalist i MIFFs redaksjon. Geir Knutsen er ansatt som medlemsutvikler på deltid, Tor-Bjørn Nordgaard er vikar for Bakken som journalist.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Journalist Kenneth O. Bakken (28) har i januar valgt å slutte i jobben etter fire år på heltid i MIFFs redaksjon. Bakken går av på grunn av sykdom. Han er født med Huntingtons sykdom, og de siste årene er sykdomsbildet blitt forverret.

– MIFF har vært en redningsbøye for meg. Dere gav meg den første jobben jeg brydde meg noe om i tenårene og kjærligheten og respekten for MIFF har bare vokst etterhvert som jeg begynte i full stilling i 2010, skriver Bakken i sin avskjedssøknad til hovedstyret.

Det er et stort tap for MIFF at Bakken nå ikke lenger kan skrive artikler for miff.no og Midtøsten i fokus.

– Det har vært en stor glede å følge Bakken fra en ung og ivrig elev i videregående skole til en reflektert og kunnskapsrik journalist og Midtøsten-ekspert, sier daglig leder i MIFF, Conrad Myrland.

I høst ansatte MIFF Geir Knutsen fra Trondheim som medlemsutvikler i en mindre deltidsstilling. Han har også skrevet artikler for miff.no.

Fra januar har frilansjournalist Tor-Bjørn Nordgaard fra Seljord jobbet deltid for MIFF som midlertidig vikar for Bakken. Dette er to navn som MIFFs medlemmer helt sikkert får se mye mer til i tiden som kommer.

MIFF ønsker Bakken alt godt videre i livet, og sier velkommen til Knutsen og Nordgaard.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart