Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ny avis og ny krefter

Forsiden til Midtøsten i fokus nr. 2/2014.
Forsiden til Midtøsten i fokus nr. 2/2014.
MIFFs redaksjon har jobbet med redusert kapasitet de siste fire månedene. Nå begynner Tor-Bjørn Nordgaard i omlag 70 prosent stilling.

Mandag 31. mars ble MIFFs avis Midtøsten i fokus nr. 2/2014 sendt i trykken. Du kan lese avisen her.

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=140331134039-52da61c652a846476a919db2419bace2 docname=2014-02 username=miff loadinginfotext=2014-02%20Midt%C3%B8sten%20i%20fokus width=420 height=305 unit=px]

Helt siden begynnelsen av desember, da journalist Kenneth O. Bakken sluttet å jobbe for MIFF på grunn av sykdom, har de tilgjengelige ressursene i MIFFs redaksjon vært betydelig mindre enn før. Likevel har vi prøvd så godt vi kunne å holde leserne oppdatert på utviklingen i Israel og Norges forhold til Israel.

Fra i dag 1. april 2014 kommer journalistkreftene i redaksjonen tilbake omtrent til nivå på det vi har hatt de siste årene. Tor-Bjørn Nordgaard, som allerede har fungert på deltid som vikar for Bakken, begynner nå i fast stilling som journalist. Han kommer til å jobbe 60-80 prosent for MIFF, og ellers fortsatte som frilansjournalist og forfatter.

Ellers består redaksjonen av daglig leder og nettredaktør Conrad Myrland og avisredaktør Odd Myrland. MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen, som jobber i en liten deltidsstilling for MIFF, skriver også artikler enkelte ganger.

 

Positive tall

MIFFs medlemmer og givere fortsetter å støtte arbeidet med stor sjenerøsitet. I første kvartal lå inntekter fra kontingent og gave 7 prosent over budsjett og 17 prosent over samme periode i 2013. Hjertelig takk!

 

Send oss tips!

MIFFs redaksjon setter stor pris på tips fra lesere, spesielt om saker som angår Israel i Norge. Dersom det har stått en artikkel eller et leserbrev om Israel i din lokalavis, ta et scan eller et bilde og send til post@miff.no!

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart