Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

april 1, 2014

Forventninger til en regjering som vil ha “balansert holdning til Midtøsten-konflikten” er et 16 siders notat som MIFF leverte til Utenriksdepartementet 12. februar 2014.

Norge må avvise PLOs søknad i alle FN-organer

Den norske regjering må stemme imot alle søknader om å ta opp Palestina som medlemsstat av internasjonale organisasjoner så lenge palestinerne står fast på å avvise Israel som jødisk stat.

John Kerry møtte Mahmoud Abbas i Amman onsdag 26. mars. Foto: US State Department / Flickr.

PA søker om opptak i FN-organisasjoner

PA-president Mahmoud Abbas har i kveld undertegnet søknader om opptak av «Palestina» i 15 FN-organisasjoner og internasjonale konvensjoner. John Kerry har svart med å avlyse sitt besøk.

Tevje i Spelemann på taket. (Foto: Det norske teatret)

Se Spelemann på taket med andre Israel-venner

Spelemann på taket går nå Det norske teatret. Lørdag 3. mai har Den Norske Israelsmisjon ambisjoner om å fylle opp salen i en egen forestilling, og de inviterer andre Israel-venner med på opplevelsen.

Noen av arganoljeproduktene.

Ny importør selger Argan oljeprodukter

Et nytt importørselskap presenterer i dag sine Israel-varer på torget.miff.no. V&D House of Treasures selger spennende hårpleie- og hudpleie produkter av arganolje.

Teparaply. (Foto: ototodesign.com)

Israelsk design og krim i Dagens Næringsliv

Det hebraiske uttrykket «storm i en tekopp» har gitt inspirasjon til denne teklypen fra Ototo Design. Dagens Næringsliv viste koppen og omtalte ny israelsk krimlitteratur i forrige uke.

Forsiden til Midtøsten i fokus nr. 2/2014.

Ny avis og ny krefter

MIFFs redaksjon har jobbet med redusert kapasitet de siste fire månedene. Nå begynner Tor-Bjørn Nordgaard i omlag 70 prosent stilling.

0

Your Cart