Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

MIFF stod på stand i Sandefjord og Trondheim

Rune Henry Klevstad (bildet) og Torben von Huth stod på stand for MIFF på torget i Sandefjord 19. juli 2014. (Foto: Torben von Huth)
Rune Henry Klevstad (bildet) og Torben von Huth stod på stand for MIFF på torget i Sandefjord 19. juli 2014. (Foto: Torben von Huth)
- Vi fikk en overveldende positiv mottakelse på torget i Sandefjord, forteller Torben von Huth og Rune Klevstad fra MIFF Vestfold. Også i Trondheim arrangerte MIFF stand lørdag.

MIFF Vestfold arrangerte lørdag stand på torget i Sandefjord, godt utstyrt med helt oppdatert informasjonsmateriell om Israel og den pågående konflikten med de islamistiske terrorgruppene på Gaza-stripen.

– Mottagelsen vi fikk var overveldende positiv. 95 prosent var positive. 4 prosent var negative, men åpne for diskusjon. 1 prosent var negative og ikke åpne for diskusjon. Dette var en sterkere støtte enn vi noen gang tidligere møtt ved stand, forteller Torben von Huth, nestleder i MIFF Vestfold.

Flere blant publikum oppholdt seg ved standen opp til en hel time for å vise sin støtte.

– Et par kom frem og gav oss kontinuerlig med Farris for å holde ut i den usedvanlig varme dagen. Også en israelsk familie som bor i Vestfold besøkte oss. Nesten alle som møtte oss synes det var veldig viktig å vise støtte for Israel i denne spesielle tiden, sier von Huth.

Rune Henry Klevstad forteller at han var spent på hvordan standen ville bli, på grunn av den opphetede situasjonen i Midtøsten.

– Spenningen forsvant raskt da vi møtte stor begeistring. Mange tok seg bryet med å komme innom og slå av en prat. Andre som ikke hadde tid til å stoppe, viste tommel opp og uttrykte stor glede av å se Israels sak presentert på gata, forteller Klevstad. Han forteller også at flere meldte seg frivillig til neste gang MIFF skal ha stand i Vestfold.

– Vi deler gjerne gleden over å stå på stand for MIFF og Israels sak med andre, sier Klevstad.

Totalt fikk MIFF fem nye medlemmer på torget i Sandefjord. Gjennom andre kanaler fikk MIFF omkring 60 medlemmer samme dag. MIFFs medlemstall har økt med 400 de siste seks ukene. Vi oppmuntrer alle venner av Israel å bli medlem av MIFF.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart