Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Løgnindustrien i Norge

MIFF-leder Conrad Myrland. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
- Det finnes en løgnindustri i Norge, og MIFF ble etablert på grunn av den. Med Yeminis nye bok står vi sterkere i informasjonsarbeidet vårt, sier MIFF-leder Conrad Myrland.

– Da aksjonsgruppen som senere ble til organisasjonen Med Israel For Fred først samlet seg i 1975, skrev de at det var fordi de hadde «gått lei av den stadig økende, ondsinnete og tildels løgnaktige anti-israelske og anti-zionistiske propaganda fra visse kretser innen vårt samfunn». I kjølvannet av engasjementet og energien som ble samlet i 1975 har det vokst fram en norsk bevegelse med over 9300 medlemmer, 27 lokallag og 23.000 Facebook-brukere. Hundretusenvis av nordmenn vet hvilken nettside de skal gå til dersom de ønsker å få israelernes versjon. Millioner av nordmenn har fått MIFFs spesialmagasin i postkassen, innledet Conrad Myrland i sitt foredrag på MIFF Forum søndag 11. oktober.

Den israelske veteranjournalisten Ben-Dror Yeminis bestselgende bok Løgnindustrien ble lansert på norsk under konferansen som ble holdt i Oslo i helgen. Boken er utgitt av MIFF. Yemini holdt selv foredrag om den internasjonale løgnindustrien mot Israel, som kontinuerlig gir folk vrengebilder av hva som foregår i Midtøstens eneste fungerende demokrati.

Klikk her for å sikre deg et eksemplar av den norske oversettelsen av boken.

Boken inneholder solid dokumentasjon mot mange av de vanligste løgnaktige anklagene mot Israel, og er svært aktuell også i norsk sammenheng. Den er en verdifull ressurs til hjelp for å forklare Israels sak i mylderet av anklager.

Conrad Myrland holdt foredrag om Løgnindustrien på norsk. Der tok han fram en lang rekke aktuelle eksempler på hvordan norske medier har formidlet usanne og skjeve påstander. MIFF driver kontinuerlig medieovervåking for å avdekke slike overtramp.

– De som følger med på Miff.no fra dag til dag, vet at løgnindustrien har jobbet på høyttrykk de siste ukene, sa Myrland.

Her kan du lese MIFFs artikler om mediedekningen av Israel.

– Her i Norge skal vi ikke gi oss ikke før alle forstår at det jødiske folket trenger et nasjonalt hjemland i Israel. Vi ønsker kritikk av MIFF velkommen, men vi vil aldri slutte å være grundig lei av den løgnaktige anti-israelske og anti-zionistiske propagandaen. Vi vil alltid være Løgnindustriens motstandere, slo Myrland fast.

Her kan du se bildeserie fra MIFF Forum 2015.

Her kan du se Conrad Myrlands foredrag på YouTube.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart