Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

MIFF-leder Conrad Myrland. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)

Løgnindustrien i Norge

- Det finnes en løgnindustri i Norge, og MIFF ble etablert på grunn av den. Med Yeminis nye bok står vi sterkere i informasjonsarbeidet vårt, sier MIFF-leder Conrad Myrland.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

– Da aksjonsgruppen som senere ble til organisasjonen Med Israel For Fred først samlet seg i 1975, skrev de at det var fordi de hadde «gått lei av den stadig økende, ondsinnete og tildels løgnaktige anti-israelske og anti-zionistiske propaganda fra visse kretser innen vårt samfunn». I kjølvannet av engasjementet og energien som ble samlet i 1975 har det vokst fram en norsk bevegelse med over 9300 medlemmer, 27 lokallag og 23.000 Facebook-brukere. Hundretusenvis av nordmenn vet hvilken nettside de skal gå til dersom de ønsker å få israelernes versjon. Millioner av nordmenn har fått MIFFs spesialmagasin i postkassen, innledet Conrad Myrland i sitt foredrag på MIFF Forum søndag 11. oktober.

Den israelske veteranjournalisten Ben-Dror Yeminis bestselgende bok Løgnindustrien ble lansert på norsk under konferansen som ble holdt i Oslo i helgen. Boken er utgitt av MIFF. Yemini holdt selv foredrag om den internasjonale løgnindustrien mot Israel, som kontinuerlig gir folk vrengebilder av hva som foregår i Midtøstens eneste fungerende demokrati.

Klikk her for å sikre deg et eksemplar av den norske oversettelsen av boken.

Boken inneholder solid dokumentasjon mot mange av de vanligste løgnaktige anklagene mot Israel, og er svært aktuell også i norsk sammenheng. Den er en verdifull ressurs til hjelp for å forklare Israels sak i mylderet av anklager.

Conrad Myrland holdt foredrag om Løgnindustrien på norsk. Der tok han fram en lang rekke aktuelle eksempler på hvordan norske medier har formidlet usanne og skjeve påstander. MIFF driver kontinuerlig medieovervåking for å avdekke slike overtramp.

– De som følger med på Miff.no fra dag til dag, vet at løgnindustrien har jobbet på høyttrykk de siste ukene, sa Myrland.

Her kan du lese MIFFs artikler om mediedekningen av Israel.

– Her i Norge skal vi ikke gi oss ikke før alle forstår at det jødiske folket trenger et nasjonalt hjemland i Israel. Vi ønsker kritikk av MIFF velkommen, men vi vil aldri slutte å være grundig lei av den løgnaktige anti-israelske og anti-zionistiske propagandaen. Vi vil alltid være Løgnindustriens motstandere, slo Myrland fast.

Her kan du se bildeserie fra MIFF Forum 2015.

Her kan du se Conrad Myrlands foredrag på YouTube.

 

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart