Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

EAI protesterer på merking av bosettervarer

Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, og Corina Eichenberger-Walther, parlamentsmedlem i Sveits og president for European Alliance for Israel. (Foto: Bengt-Ove Nordgård)
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, og Corina Eichenberger-Walther, parlamentsmedlem i Sveits og president for European Alliance for Israel. (Foto: Bengt-Ove Nordgård)
- Det er urettferdig og politisk motivert, skriver MIFFs europeiske søsterorganisasjoner i en pressemelding.

Med Israel for fred (MIFF) er den største medlemsorganisasjonen i European Alliance for Israel (EAI). I en pressemelding protesterer EAI mot EUs direktiv om å gi særskilt merking av varer produsert i israelske bosetninger.

– EAI protesterer sterkt mot EUs beslutning om å merke produkter produsert over 1967-linjen, «den grønne linjen». Det er urettferdig, politisk motivert og enestående, uten paralleller noe annet sted i verden. Den økonomiske virkningen på Israel som helhet er ventet å bli svært liten, men lokale produsenter og mange av deres palestinske ansatte vil sannsynligvis bli rammet, skriver EAI.

– Vedtaket vil ikke fremme sjansen til fred, skriver EAI videre.

– EAI vil fortsette å oppmuntre til en fredelig og rettferdig løsning til den israelsk-palestinske konflikten som et resultat av direkte forhandlinger mellom partene, avsluttes pressemeldingen.

I midten av april 2016 blir MIFF vertskap i Sandvika for EAIs første ordinære årsmøte. Delta på europeisk konferanse 15.-17. april! Her får du møte Israel-venner fra store deler av Europa.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart