Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Bli med på 10.000-festen i april!

Innen 17. april 2016 vil MIFF passere 10.000 medlemmer. Det skal feires! (Arkivfoto: MIFF)
Å nå 10.000 medlemmer innen 17. april er ikke lenger en urealistisk drøm! Se hvor MIFF har vokst netto med 334 nye medlemmer siste måned.

15.-17. april avholder Med Israel for fred (MIFF) landsmøte på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika. Samtidig er vi vertskap for årsmøtet til European Alliance for Israel. Resultatet blir en Israel-konferanse som er større enn noen gang før. Vi håper på stor oppslutning fra MIFF-medlemmer! I de kommende dager og uker vil svært interessante foredragsholdere og deltakere bli kunngjort.

 

Vi har lenge hatt en drøm om å kunne feire 10.000 medlemmer i MIFF på den europeiske konferansen. Ved årsskiftet lå vi like under 9.500 medlemmer. Ville det være mulig å mobilisere netto over 500 nye medlemmer i første kvartal?

Rykende ferske medlemstall viser at målet er realistisk (se tabeller under). Til tross for de som ikke velger å fornye medlemskapet i et nytt år, har MIFF økt netto med over 300 nye medlemmer på mindre enn én måned. Det skyldes ikke minst at svært mange har valgt å oppgradere medlemskap fra enkeltmedlem til familie via SMS. Men det strømmer også inn flere titalls nye medlemmer i uken gjennom vårt online registreringsskjema.

Kan du hjelpe oss de siste skritt mot 10.000 medlemmer innen generalforsamlingen og den europeiske Israel-konferansen i midten av april? Hvis du ikke er medlem, kan du gjøre din innsats ved å melde deg inn nå. Hvis du allerede er medlem, kan du verve en venn nå!

 

Sponsing for ungdom
Blant ungdom opp til 30 år som melder seg på til konferansen i april med søknad innen oppgitt tidsfrist velger MIFFs administrasjon ut opptil ti ungdommer som kan få gratis opphold og dekning av inntil 70 prosent av reisekostnadene. Vær rask for å få denne sjansen!

medlemsutvikling-miff-netto

medlemsutvikling-miff-prosent


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart