Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Bli med på 10.000-festen i april!

Innen 17. april 2016 vil MIFF passere 10.000 medlemmer. Det skal feires! (Arkivfoto: MIFF)
Å nå 10.000 medlemmer innen 17. april er ikke lenger en urealistisk drøm! Se hvor MIFF har vokst netto med 334 nye medlemmer siste måned.

15.-17. april avholder Med Israel for fred (MIFF) landsmøte på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika. Samtidig er vi vertskap for årsmøtet til European Alliance for Israel. Resultatet blir en Israel-konferanse som er større enn noen gang før. Vi håper på stor oppslutning fra MIFF-medlemmer! I de kommende dager og uker vil svært interessante foredragsholdere og deltakere bli kunngjort.

 

Vi har lenge hatt en drøm om å kunne feire 10.000 medlemmer i MIFF på den europeiske konferansen. Ved årsskiftet lå vi like under 9.500 medlemmer. Ville det være mulig å mobilisere netto over 500 nye medlemmer i første kvartal?

Rykende ferske medlemstall viser at målet er realistisk (se tabeller under). Til tross for de som ikke velger å fornye medlemskapet i et nytt år, har MIFF økt netto med over 300 nye medlemmer på mindre enn én måned. Det skyldes ikke minst at svært mange har valgt å oppgradere medlemskap fra enkeltmedlem til familie via SMS. Men det strømmer også inn flere titalls nye medlemmer i uken gjennom vårt online registreringsskjema.

Kan du hjelpe oss de siste skritt mot 10.000 medlemmer innen generalforsamlingen og den europeiske Israel-konferansen i midten av april? Hvis du ikke er medlem, kan du gjøre din innsats ved å melde deg inn nå. Hvis du allerede er medlem, kan du verve en venn nå!

 

Sponsing for ungdom
Blant ungdom opp til 30 år som melder seg på til konferansen i april med søknad innen oppgitt tidsfrist velger MIFFs administrasjon ut opptil ti ungdommer som kan få gratis opphold og dekning av inntil 70 prosent av reisekostnadene. Vær rask for å få denne sjansen!

medlemsutvikling-miff-netto

medlemsutvikling-miff-prosent


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart