Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Erfaren journalist inn i MIFF-redaksjonen

MIFFs nye journalist Bjarte Bjellås. (Foto: Privat)
MIFFs nye journalist Bjarte Bjellås. (Foto: Privat)
Bjarte Bjellås (32) ser fram til å nyansere bildet av Israel.

I høst sluttet Tor-Bjørn Nordgaard (36) i MIFFs redaksjon og ble nettredaktør i Norge IDAG. Nordgaard jobbet som journalist i MIFF fra 2014, de siste månedene også som redaktør av avisen Midtøsten i fokus. I løpet av sine år i MIFF-redaksjonen skrev Nordgaard omlag 1150 artikler. Nordgaard fortsetter sitt engasjement i MIFF som frivillig i lokallaget MIFF Vest-Telemark.

De siste månedene har Elisabet Meltvik (80 prosent) og Joachim Harestad (20 prosent) vikariert i Nordgaards stilling. Meltvik har nylig fullført mastergrad i diplomati og internasjonale relasjoner ved universitetet i Haifa. Harestad studerer journalistikk ved Universitetet i Stavanger.

Fra 1. januar 2017 er det Bjarte Bjellås som fyller journaliststillingen på fulltid. Etter journaliststudier arbeidet Bjellås først som TV-journalist og skrivende journalist i Fædrelandsvennen. De siste seks årene har han jobbet i Vennesla Tidende, hvor han har hatt ansvar for lokalavisens Facebook-side, drift av nettsiden og vært fungerende redaktør når redaktøren har vært borte.

Under sitt første besøk i Israel i november 2012 måtte Bjellås løpe i tilfluktsrom både i Tel Aviv og Jerusalem, da terrorgruppen Hamas avfyrte raketter fra Gaza-stripen. Under et nytt besøk våren 2013 var det mer fredelig.

– Jeg har hatt interesse for Israel hele livet, helt siden foreldrene mine besøkte landet da jeg var liten. De siste ti årene har interessen bare økt og økt, sier Bjellås.

MIFF ser fram til å få en erfaren og allsidig journalist, med god erfaring med arbeid i sosiale medier, med på laget. Da MIFF utlyste den ledige journaliststillingen fikk vi mange gode søknader fra kvalifiserte søkere.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart