Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Så mange nye medlemmer trenger MIFF

I midten av februar 2017 holder de to israelske ungdommene Eden Eini og Aviad Hudady fra StandWithUs foredrag på lokale MIFF-møter og på MIFFs ungdomskonferanse. For første gang i sitt liv kunne de leke i snø i Oslo tirsdag 14. februar. (Illustrasjonsfoto: Kjetil Ravn Hansen)
Eden Eini og Aviad Hudady fra StandWithUs kunne for første gang i sitt liv leke i snø i Oslo tirsdag 14. februar. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)
Se hvordan det har gått med Israel-vennskapet i ditt fylke det siste året.

Etter mange år med rask medlemsvekst har MIFF det siste året opplevd at medlemstallet fra februar 2016 til februar 2017 er redusert med 5,9 prosent. De aller fleste medlemmene har forsvunnet i forbindelse med listevask – det er Israel-venner som har meldt seg inn i MIFF, men som aldri betalte kontingent eller har unnlatt å betale kontingent de siste årene. Se full oversikt over medlemsutviklingen under.

Nå trenger MIFF nye medlemmer for å ta igjen det tapte så raskt som mulig! MIFFs langsiktige mål er å nå 18.000 medlemmer. Det kortsiktige målet er å nå 10.000 medlemmer innen landsmøtet 9.-11. juni. For å klare det, trenger vi 6 nye medlemmer per dag. Klikk her for å bli medlem nå. (Det tar kun 1 minutt, og du får tilsendt velkomstpakke med faktura.)

Er du allerede medlem? Tenk på to venner eller familiemedlemmer du kan verve, og ta kontakt med dem nå med en gang!

Det er utrolig viktig at du engasjerer deg for Israels sak nå! Til høsten er det stortingsvalg, og jakten på stemmene til det store antall nordmenn som har et falskt bilde av Israel har startet. Flere partier kjemper om hvem som er best til å boikotte.

Les Ti gode grunner til å bli medlem i MIFF

Netto medlemsendring i MIFF per fylke siste år.
Netto medlemsendring i MIFF per fylke siste år.
Prosentvis medlemsendring i MIFF per fylke siste år.
Prosentvis medlemsendring i MIFF per fylke siste år.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart