Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Robert Johnstad, Geir Knutsen og Knut Willy Johnsen bemannet MIFFs stand på NTNU onsdag 1. november. (Foto: MIFF)

MIFF hadde stand på NTNU i Trondheim

Onsdag 1. november delte MIFF Trondheim ut informasjon om Israel til studentene på NTNU Gløshaugen.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Onsdag 1. november arrangerte MIFF Trondheim høstens første innendørs informasjonsstand.

Fra klokken 11:00 var tre MIFF-medlemmer på plass i Sentralbygg 1 på NTNU, Gløshaugen Campus for å dele ut informasjon om Israel til studenter og andre forbipasserende.

Det var stor trafikk i området på grunn av lunsjen, og mange studenter, ansatte og besøkende kunne ikke unngå å se standen vår ettersom den tildelte plassen var rett utenfor kantinen Hangaren, som drives av Studentskipnaden i Trondheim.

I løpet av de to timene vi bemannet standen mottok rundt 400 forbipasserende hvert sitt eksemplar av MIFFs pamflett i visittkortstørrelse, «Israel på 1-2-3». Et titalls eksemplarer av A5-brosjyren «Hva er problemet i Midtøsten» ble også delt ut.

En forbipasserende mottar minifolderen fra MIFF-medlem Knut Willy Johnsen.
En forbipasserende mottar «Israel på 1-2-3» fra MIFF-medlem Knut Willy Johnsen. (Foto: MIFF)

Standen var svært vellykket og en positiv opplevelse også for oss MIFF-medlemmer. Ingen forbipasserende uttrykte noe negativt eller kom med kritikk av Israel eller MIFF.

To av de som tok kontakt fortalte at de var medlemmer i MIFF.

Etter at selve standen var avsluttet, gikk vi innom andre NTNU-bygg i området og plasserte ut 100 eksemplarer av MIFFs spesialmagasin på bord og i hyller.

MIFF Trondheim har fra mai til oktober i år hatt stand seks ganger i gågaten Nordre i Trondheim sentrum. Lørdag 29. juli fikk vi også besøk av glade israelere.

Neste MIFF-stand på NTNU er allerede planlagt og vil finne sted på Dragvoll Campus en dag før jul.

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart