Arsen Ostrovsky. (Foto: Privat)
Arsen Ostrovsky. (Foto: Privat)

Han elsker norsk laks og fanger Israel-hatere i Twitter-garnet sitt

Få gode råd av Arsen Ostrovsky på MIFFs Israelkonferanse siste helg i april.

Arsen Ostrovsky blir en av foredragsholderne på MIFFs Israelkonferanse siste helg i april. Du kan også høre stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan, Knesset-medlem Amir Ohana og de to israelske araberne Jonathan Elkhoury og Mohammad Kabiya.

Ostrovsky er direktør for The Israeli-Jewish Congress (ICJ), en organisasjon som arbeider for å fremme internasjonal støtte til Israel som en jødisk stat. Han har tidligere talt til FNs menneskerettighetsråd, FN i New York, Europaparlamentet, Knesset og andre store sammenhenger.

På MIFFs konferanse skal Ostrovsky fredag kveld holde foredrag om hvordan du kan bruke sosiale medier til å forsvare Israels sak. Med nesten 32.000 følgere på Twitter, vet Ostrovsky hva han snakker om. I 2016 ble han rangert blant de 25 mest innflytelsesrike twitter-brukerne i den jødiske verden.

Ostrovsky er jurist med ekspertise på menneskerettigheter. I foredraget øser han av sin erfaring i å bekjempe antisemittisme og Israel-boikott. Han lover også å komme med historier om norsk laks, som han elsker.

Dersom du har spørsmål kan du også kontakte organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på tlf. 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart