Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Han elsker norsk laks og fanger Israel-hatere i Twitter-garnet sitt

Arsen Ostrovsky. (Foto: Privat)
Arsen Ostrovsky. (Foto: Privat)
Få gode råd av Arsen Ostrovsky på MIFFs Israelkonferanse siste helg i april.

Arsen Ostrovsky blir en av foredragsholderne på MIFFs Israelkonferanse siste helg i april. Du kan også høre stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan, Knesset-medlem Amir Ohana og de to israelske araberne Jonathan Elkhoury og Mohammad Kabiya.

Ostrovsky er direktør for The Israeli-Jewish Congress (ICJ), en organisasjon som arbeider for å fremme internasjonal støtte til Israel som en jødisk stat. Han har tidligere talt til FNs menneskerettighetsråd, FN i New York, Europaparlamentet, Knesset og andre store sammenhenger.

På MIFFs konferanse skal Ostrovsky fredag kveld holde foredrag om hvordan du kan bruke sosiale medier til å forsvare Israels sak. Med nesten 32.000 følgere på Twitter, vet Ostrovsky hva han snakker om. I 2016 ble han rangert blant de 25 mest innflytelsesrike twitter-brukerne i den jødiske verden.

Ostrovsky er jurist med ekspertise på menneskerettigheter. I foredraget øser han av sin erfaring i å bekjempe antisemittisme og Israel-boikott. Han lover også å komme med historier om norsk laks, som han elsker.

Dersom du har spørsmål kan du også kontakte organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på tlf. 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart