Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Geir Knutsen presenterte MIFFs arbeid på konferansen Digitell i Jerusalem. (Foto: Bjarte Bjellås)
Geir Knutsen presenterte MIFFs arbeid på konferansen Digitell i Jerusalem. (Foto: Bjarte Bjellås)

Presenterte MIFFs arbeid i Jerusalem

Mange lot seg imponere over MIFFs eksplosive medlemsvekst de siste årene.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

For første gang arrangeres konferansen #DigiTell18 i Jerusalem. DigiTell er en samling av over 70 mennesker fra 15 land som arbeider med pro-israelsk innhold i sosiale medier. Til sammen har deltakerne på konferansen flere millioner følgere i sosiale medier som Facebook, Twitter og Instagram.

MIFF deltar på konferansen med medarbeiderne Geir Knutsen og Bjarte Bjellås. Førstnevnte presenterte MIFFs arbeid til forsamlingen. Mange lot seg imponere over MIFFs enorme vekst over de siste ti årene, fra rett over 1600 medlemmer i 2007 til nesten 11.000 medlemmer i dag.

Israels sikkerhetsminister Gilad Erdan var en talerne på konferansen.

Israels sikkerhetsminister Gilad Erdan er en av talerne på Digitell18. (Foto: Digitell)
Israels sikkerhetsminister Gilad Erdan er en av talerne på Digitell18. (Foto: Digitell)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart