Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

MIFFs gave til 70-års jubilanten: miff.dk

Med Israel for fred er Nordens største grasrotbevegelse for Israel med arbeid i Norge, Danmark og Island.
Med Israel for fred er Nordens største grasrotbevegelse for Israel med arbeid i Norge, Danmark og Island.
19. april – på Israels uavhengighetsdag – åpner Med Israel for fred ny nettside og Facebook-side på dansk.

De siste 22 årene har Med Israel for freds norske nettside blitt den klart største nettsiden om Israel i Norge. I 2017 hadde nettsiden nesten 1,5 millioner besøk. I første kvartal 2018 har besøket økt med 30 prosent fra første kvartal 2017.

I Danmark finnes det ingen tilsvarende pro-israelsk nettside som gir bakgrunn, oppdaterte nyheter, er en vaktbikkje overfor mediene og har en sterk stemme i den politiske debatten. Det vil MIFF nå gjøre noe med.

På Israels 70-årsdag 19. april 2018 åpner miff.dk med tilhørende Facebook-side på dansk. Allerede er flere av de viktigste bakgrunnsartiklene oversatt til dansk. Ta en titt!

MIFFs ledelse har lekt med tanken om å starte MIFF-arbeid i Danmark i noen år. I november kom planene for alvor på skinnene.

Dina Grossman har gjort en enorm frivillig innsats for å få nettsiden på plass, og hun har sagt seg villig til å fortsette som redaktør og daglig leder inntil videre. MIFF har også fått hjelp av to betalte oversettere, Inger Irene Hansen og Jane Hoffmann.

MIFF Danmark er stiftet med MIFFs hovedstyre som generalforsamling, Conrad Myrland som styreleder, Dina Grossman som nestleder og Kjetil Ravn Hansen som styremedlem. MIFFs mål er å knytte til oss betalte og frivillige danske medarbeidere som kan videreutvikle miff.dk til å bli en slagkraftig pro-israelsk nettside i Danmark. Vi har også som mål at danske Israel-venner skal fullfinansiere arbeidet i Danmark, men vi vil forplikte oss på støtte fra Norge i oppstartsfasen.

Hvis du vil støtte oppstarten av miff.dk, kan du sende en gave til Vipp 39881, gavekonto 78770654539 eller med SMS i skjemaet under. Det vil være en flott gave til 70-års jubilanten!


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart