David M. Weinberg og Conrad Myrland. (Foto: MIFF)
David M. Weinberg og Conrad Myrland. (Foto: MIFF)

MIFF inviterer til de første møter i Danmarks to største byer

Å vinne hjerter og tanker for Israel, er tema når David Weinberg og Conrad Myrland holder seminar i Århus og København i slutten av august.

19. april – på Israels uavhengighetsdag etter jødisk kalender – startet MIFF for første gang arbeid utenfor Norge. Som en 70-årsgave til den moderne staten Israel lanserte vi nettsiden www.miff.dk og MIFF Danmarks Facebook-side. Det langsiktige målet er å bygge opp en organisasjon som MIFF Norge i Danmark, finansiert av danske Israel-venner. I løpet av de første ti ukene har MIFF Danmark fått nesten tusen følgere på Facebook og medlemstallet nærmer seg hundre.

Siste uken i august inviterer MIFF til de første åpne møtene i Danmarks to største byer. Vi begynner i Århus mandag 27. august og fortsetter i København onsdag 29. august.

Opplegget blir det samme i begge byer: Den israelske skribenten og tenketank-lederen David M. Weinberg holder to foredrag med titlene Den islamistiske krigen mot Israel – og hvorfor Israel vinner og Å vinne kampen mot BDS [boikottkampanjene mot Israel]. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, forteller hvordan MIFF jobber i Norge for å vinne hjerter og tanker for Israel. Underveis i programmet blir det lett servering og anledning til spørsmål fra salen.

Hvordan kan du best hjelpe MIFF i gang i Danmark?

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart