Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

MIFF inviterer til de første møter i Danmarks to største byer

David M. Weinberg og Conrad Myrland. (Foto: MIFF)
David M. Weinberg og Conrad Myrland. (Foto: MIFF)
Å vinne hjerter og tanker for Israel, er tema når David Weinberg og Conrad Myrland holder seminar i Århus og København i slutten av august.

19. april – på Israels uavhengighetsdag etter jødisk kalender – startet MIFF for første gang arbeid utenfor Norge. Som en 70-årsgave til den moderne staten Israel lanserte vi nettsiden www.miff.dk og MIFF Danmarks Facebook-side. Det langsiktige målet er å bygge opp en organisasjon som MIFF Norge i Danmark, finansiert av danske Israel-venner. I løpet av de første ti ukene har MIFF Danmark fått nesten tusen følgere på Facebook og medlemstallet nærmer seg hundre.

Siste uken i august inviterer MIFF til de første åpne møtene i Danmarks to største byer. Vi begynner i Århus mandag 27. august og fortsetter i København onsdag 29. august.

Opplegget blir det samme i begge byer: Den israelske skribenten og tenketank-lederen David M. Weinberg holder to foredrag med titlene Den islamistiske krigen mot Israel – og hvorfor Israel vinner og Å vinne kampen mot BDS [boikottkampanjene mot Israel]. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, forteller hvordan MIFF jobber i Norge for å vinne hjerter og tanker for Israel. Underveis i programmet blir det lett servering og anledning til spørsmål fra salen.

Hvordan kan du best hjelpe MIFF i gang i Danmark?


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart