Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

MIFF inviterer til de første møter i Danmarks to største byer

David M. Weinberg og Conrad Myrland. (Foto: MIFF)
David M. Weinberg og Conrad Myrland. (Foto: MIFF)
Å vinne hjerter og tanker for Israel, er tema når David Weinberg og Conrad Myrland holder seminar i Århus og København i slutten av august.

19. april – på Israels uavhengighetsdag etter jødisk kalender – startet MIFF for første gang arbeid utenfor Norge. Som en 70-årsgave til den moderne staten Israel lanserte vi nettsiden www.miff.dk og MIFF Danmarks Facebook-side. Det langsiktige målet er å bygge opp en organisasjon som MIFF Norge i Danmark, finansiert av danske Israel-venner. I løpet av de første ti ukene har MIFF Danmark fått nesten tusen følgere på Facebook og medlemstallet nærmer seg hundre.

Siste uken i august inviterer MIFF til de første åpne møtene i Danmarks to største byer. Vi begynner i Århus mandag 27. august og fortsetter i København onsdag 29. august.

Opplegget blir det samme i begge byer: Den israelske skribenten og tenketank-lederen David M. Weinberg holder to foredrag med titlene Den islamistiske krigen mot Israel – og hvorfor Israel vinner og Å vinne kampen mot BDS [boikottkampanjene mot Israel]. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, forteller hvordan MIFF jobber i Norge for å vinne hjerter og tanker for Israel. Underveis i programmet blir det lett servering og anledning til spørsmål fra salen.

Hvordan kan du best hjelpe MIFF i gang i Danmark?


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart