David M. Weinberg. (Foto: Conrad Myrland)
David M. Weinberg holdt et foredrag for MIFF Oslo. (Foto: Conrad Myrland)

Bli inspirert av David Weinberg

Se foredraget hvor han forteller deg hvordan du vinner kampen mot BDS.

Tirsdag 28. august inviterte MIFF Oslo til åpent møte med foredrag av David Weinberg. Weinberg skriver fast i avisene Jerusalem Post og Israel Hayom om diplomati og forsvar. Han er grunnlegger, visepresident og seniorforsker ved Jerusalem Institute for Strategic Studies (JISS), Israels konservative tenketank innen sikkerhet, og direktør for den israelske avdelingen av Centre for Israel and Jewish Affairs (CIJA) i Canada.

David Weinberg er en engasjerende foredragsholder som taler til både et jødisk- og et ikke-jødisk publikum i Israel, USA og Canada om internasjonal politikk, israelsk diplomati og forsvarsstrategi, etterretning og andre relaterte temaer.

Han har tidligere besøkt Norge. Søndag 2. juni 2013 holdt han foredrag på MIFFs Israel-konferanse i Trøndelag. Noen dager senere roste han MIFFs arbeid i artikler publisert hos Jerusalem Post og Israel Hayom.

Her kan du se tirsdagens foredrag i opptak, hvor Weinberg forteller om hvordan man kan vinne kampen mot boikottbevegelsen BDS:

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart