Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

5000 har signert MIFFs opprop

Over 6.100 personer signerte MIFFs opprop mot den amerikanske utleietjenesten AirBnb.
Over 6.100 personer signerte MIFFs opprop mot den amerikanske utleietjenesten AirBnb.
Underskriftskampanjen mot AirBnb har fått internasjonal oppmerksomhet.

MIFFs digitale underskriftskampanje mot AirBnb, som i november vedtok å utestenge jødiske huseiere på Vestbredden, nærmer seg 5000 underskrifter.

–  Det er tydelig at MIFFs underskriftskampanje har fått betydelig internasjonal oppmerksomhet. Det er svært gledelig. Denne uken kom det signaler om at selskapet kanskje er i ferd med å snu, og ingenting ville være bedre, sier Conrad Myrland, daglig leder i MIFF.

Mandag skrev flere israelske medier at AirBnB kan komme til å reversere avgjørelsen sin om å utestenge jødiske boligeiere på Vestbredden. AirBnB driver ikke selv med utleie, men formidler private overnattingsplasser i 191 land. Det var 19. november at selskapet besluttet at jødiske boligeiere på Vestbredden ikke lenger kunne leie ut huset sitt gjennom tjenesten deres.

Det amerikanske selskapet har møtt mye motstand for sitt valg om å utestenge jødiske utleiere. Michael Oren, medlem av den israelske nasjonalforsamlingen Knesset, kalte boikotten for ren diskriminering.

– AirBnB svartelister jødiske boliger i Judea og Samaria – ikke palestinske boliger, ikke boliger i tyrkisk-okkuperte Kypros, i Marokko-okkuperte Sahara, ikke i Tibet eller Krim. AirBnBs tiltak er selve definisjonen på antisemittisme. Ingen bør bruke deres tjenester, sa Oren da nyheten ble kjent i november.

I tillegg til MIFFs underskriftskampanje har også en annen kampanje samlet inn over 8000 underskrifter gjennom nettstedet Change.org.

MIFF som organisasjon tar ikke stilling for eller imot israelske bosetninger på Vestbredden. Men når AirBnB, etter press fra blant annet Fagforbundet, gjennomfører ensidige straffetiltak mot jøder og ingen andre i verdens mange omstridte områder, gjenkjenner vi den heslige diskrimineringen.

Har du signert MIFFs opprop? Hvis ikke kan du gjøre det her!


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart