Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

MIFF starter arbeid for Israel i tredje land

Reykjavik. (Foto: Dany Sternfeld, flickr)
Reykjavik. (Foto: Dany Sternfeld, flickr)
De førti første årene arbeidet MIFF kun i Norge. I 2018 startet MIFF arbeid i Danmark, i 2019 blir det nyetablering på Island.

Etablering av MIFF-arbeid i Danmark var norske Israel-venners gave til Israel på 70-årsdagen i april 2018. I løpet av knappe ni måneder har MIFF fått langt over 200 danske medlemmer og miff.dk har flere tusen besøk hver måned. Tre MIFF-seminarer er avholdt, og flere er under planlegging. I februar trapper MIFF opp arbeidet i Danmark når vi ansetter en dansk-israelsk kvinne som journalist og markedsansvarlig i 80 prosent stilling. Mer om det siden.

Gjennom European Alliance for Israel har MIFF de siste par årene blitt kjent med Israel-venner på Island. Heller ikke der finnes det en organisasjon som MIFF, men det gjør vi nå noe med.

Onsdag 27. mars inviterer MIFF til organisasjonens første møte i Reykjavik, hovedstaden på Island. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, holder foredrag. Han skal blant annet forklare hvorfor Island gjorde en feil da de ga ensidig anerkjennelse av en palestinsk stat. På samme møte vil også MIFFs nye nettside på islandsk bli lansert.

Hvis du har venner eller kjente på Island, så vær vennlig å sende dem invitasjonen via Facebook. Hvis du skulle være i Reykjavik 27. mars er du også hjertelig velkommen til møte.

Stöndum saman um frið fyrir Ísrael

 


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart