Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Heldigvis er blasfemiparagrafen opphevet før Hillel Neuer taler i Oslo torsdag

Alle med FN som religion vil bli krenket eller såret under Hillel Neuers foredrag. (Illustrasjonsfoto: Kim Haughton, FN, flickr)
FN er religion for mange i Norge.

Dersom FN har sagt det, er det slik. Du skal ikke ha andre guder enn FN. Makten og æren tilhører de Forente Nasjoner i all evighet.

De fleste av oss har møtt FNs disipler. Den naive tilliten til den internasjonale organisasjonen er (heldigvis!) ofte omvendt proporsjonal med kunnskapen om intrigene, hestehandlene og forbrytelsene som skjuler seg bak kulissene i FN-organisasjonene. Men også blant mange som kjenner FN-systemets svakheter og umoral er lojaliteten dessverre like sterk som i religiøse sekter.

Det er ikke bare sekulære nordmenn som har FN som religion. Disiplene finner du langt inn i Den norske kirke. «Det er ikke vi som sier at palestinerne har rett til å vende tilbake, det er FN,» sier Mellomkirkelig råd. Å komme trekkende med en ikke-bindende resolusjon fra FNs hovedforsamling fra desember 1948, en resolusjon som i dag bryter med alle de prinsippene FN ellers følger, kan vi trygt betrakte som useriøst, skrev MIFF allerede i 2010. Det har ikke hjulpet, troen på FN er fortsatt så stor i Mellomkirkelig råd, at de fortsatt skyver FN foran seg i støtte til palestinske krav som vil ødelegge verdens eneste jødiske stat.

Når Hillel Neuer taler i Høyres Hus torsdag 30. mai kl. 19.00, er det godt blasfemiparagrafen er opphevet. Frem til 2015 sa straffeloven at du kunne få inntil seks måneders fengsel dersom du «i ord eller handling offentlig forhåner eller på en krenkende eller sårende måte viser ringeakt for nogen trosbekjennelse hvis utøvelse her i riket er tillatt».

Vi kan garantere at alle med FN som religion vil bli krenket eller såret under foredraget til Neuer. Han leder UN Watch, en organisasjon som de siste 26 årene har overvåket hvordan FN følger sitt eget charter. Urettferdigheten mot Israel er bare ett av flere områder hvor UN Watch gir FN-systemet strykkarakter.

Den israelske avisen Ma’ariv har satt Neuer på sin liste over de hundre mest innflytelsesrike jødene i verden. Du bør absolutt benytte sjansen til å høre ham når han taler på et åpent møte i Oslo. MIFF er glad for å kunne være medarrangør for møtet sammen med Chabad-bevegelsen i Norge.

Send din påmelding til ChabadNorway@gmail.com. Inngang kroner 100,- Betales til 9046.12.44032 eller til Vipps 92694770

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart