Revital Yakin-Karkovsky. (Foto: Privat)

Kom for å høre Revital Yakin-Karkovsky avsløre boikottbevegelsen på MIFF Forum

Direktøren for kommunikasjon og strategi i Israels strategidepartement, Revital Yakin-Karkovsky, kommer til MIFF Forum første helgen i november.

Lørdag 2. og søndag 3. november inviterer MIFF til et åpent helgeseminar på Scandic Solli i Oslo sentrum. Kom for å høre spennende foredrag og la deg inspirere i godt sosialt samvær med Israel-venner fra hele landet!

Siste bekreftede foredragsholder er Revital Yakin-Karkovsky, direktør for kommunikasjon og strategi i Israels strategidepartement. Yakin-Karkovsky har lang erfaring som kommunikasjonsmedarbeider innenfor organisasjonsliv og politikk i Israel. Blant hennes arbeidsgivere og oppdragsgivere har vært statsministerens kontor, Jerusalem kommune, Haifa kommune, American Jewish Committee, Jewish Agency, World Zionist Organization og en rekke andre store organisasjoner og konferanser i Israel. Fra 2015 til 2016 jobbet Yakin-Karkovsky som forretningsutvikler i mediegruppen til Jerusalem Post og Ma’ariv. Hun har også vært i ledergruppen til International Fellowship of Christians and Jews.

I 2019 ledet Yakin-Karkovsky kampen mot initiativene til boikott av Eurovision. For kort tid siden ledet hun arbeidet med rapporten  Behind the Mask, og det er denne hun kommer for å presentere på MIFF Forum. Den 94 sider lange rapporten dokumenterer at BDS-kampanjen er gjennomsyret av antisemittisme, at aktivistene uhemmet fremmer anti-jødisk rasisme i vestlige land og at det endelige målet er utslettelsen av Israel.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart