Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Stor interesse for MIFF Forum i Oslo

Velkommen til MIFF Forum 2019!
Det er allerede over hundre forhåndspåmeldte til MIFF Forum i Oslo første helg i november.

Lørdag 2. og søndag 3. november inviterer MIFF til et åpent helgeseminar på Scandic Solli i Oslo sentrum. Kom for å høre spennende foredrag og la deg inspirere i godt sosialt samvær med Israel-venner fra hele landet!

Årets MIFF Forum har allerede rekordstor forhåndspåmelding. Vi ser en økning på forhåndspåmeldte på 57 prosent fra MIFF Forum i Oslo 2017 og 20 prosent økning fra MIFF Forum i Stavanger 2018. Og flere kan det bli hvis du melder deg på i dag! Vær rask for å sikre deg deltakelse med måltider! Overnatting på konferansehotellet er allerede fullbooket.

Du får blant annet høre to viktige og aktuelle foredrag fra Lahav Harkov, redaktør i den israelske avisen Jerusalem Post. Harkov følger israelsk politikk svært tett, og kan gi oss de beste innblikk bak kulissene.

Den svenske statsviteren Martin Blecher skal også holde to foredrag på konferansen. Hans tema blir: Hvem eide landet og hvordan før 1948? og Hvem eier Vestbredden i 2019 og hva skjer videre? Blecher er aktuell med boken Israeli Settlements som kom ut i 2018. Boken kan kjøpes på konferansen med kontant betaling.

Jens Jorde, leder for MIFF Hallingdal, holder et inspirerende foredrag om Israels fantastiske teknologiutvikling.

Siste bekreftede foredragsholder er Revital Yakin-Karkovsky, direktør for kommunikasjon og strategi ved Israels strategidepartement. Hun skal presentere en rapport om koblingen mellom boikottbevegelsen og antisemittisme.

Konferansen avsluttes tidlig søndag ettermiddag med foredrag av representant fra Israels ambassade.

Klikk her for program, priser, påmelding og forhåndsbetaling gjennom deltager.no.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart