Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Holder foredrag om Tempelplassen og Trumps plan på Israelkonferansen

Samuel H. Solomon. (Foto: Privat)
Investor og pro-israelsk aktivist Samuel Solomon holder to foredrag på MIFFs Israelkonferanse.

MIFFs årlige Israelkonferanse og landsmøtehelg arrangeres på hotell Scandic Stavanger Airport, like ved Stavanger Lufthavn Sola fra fredag 6. november til søndag 8. november 2020.

Samuel H. Solomon skal også holde to foredrag. Etter at han tok økonomi- og rabbinerutdannelse kan Solomon se tilbake på en lang karriere som investor, gründer og næringslivsleder. Han har også vært engasjert i en rekke pro-israelske kampanjer og bekjempelse av antisemittisme. Solomon har blant annet startet Hetz, et bindeledd for samarbeid mellom ulike pro-israelske organisasjoner, og Return O’ Israel, som knytter kristne og jøder sammen i støtte for jødisk suverenitet i hele landområdet Israel. Solomon gjorde aliyah fra USA til Israel i 2010. Både hans to barn og mange barnebarn bor i Israel.

Det første foredraget til Solomon blir fredag 22. mai. I anledning Jerusalem-dagen, som i år faller på denne datoen, blir temaet Tempelplassen i våre hender: Forstå Jerusalem i en 3000 år historisk kontekst. Det andre foredraget til Solomon har tittelen Muligheter og utfordringer med Trumps fredsplan. Her vil deltakerne på konferansen få høre perspektivet til en nasjonalreligiøs israeler på en fredskisse som åpner opp for en palestinsk stat.

To andre foredragsholdere til Israel-konferansen er også klar. I april er det hundre år siden San Remo-konferansen, hvor Storbritannia fikk mandat til å legge til rette for et jødisk hjemland i Palestina. Advokat Jan Benjamin Rødner, MIFFs første styreleder og nåværende styremedlem, skal holde foredrag om San Remo og folkeretten.

En representant for Israels ambassade deltar også, som vanlig på MIFFs Israelkonferanse, og snakker om den aktuelle situasjonen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart