Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

MIFF forteller hele det politiske Norge om fordrivelsen av jøder og folkeretten

Gabriel Edland med bokpakkene som blir sendt 12. mars 2020. (Foto: Privat)
Stor bokutsending.

Et MIFF-medlem i Agder har gitt 40.000 kroner øremerket til distribusjon av boken Fordrivelsen til politikere, mediefolk og biblioteker. Uten kjennskap til jødenes historie i arabiske land, og hvordan de ble drevet ut etter 1948, er det umulig å forstå Israels situasjon.

12. mars sender MIFF 230 bøker til stortingsrepresentanter, regjeringsmedlemmer, ledere i ungdomspartier, redaktører og flere av landets største biblioteker. Bøkene er som vanlig pakket av Gabriel Edland og hans dugnadshjelpere i MIFF Kristiansand.

For å dekke alle kostnadene ved bokdistribusjonen, inkludert forsendelse, trenger vi 48.000 kroner i ytterligere øremerkede gaver til denne aksjonen. Gi din gave via Facebook-innsamlingen, til Vipps 39881 eller konto 78770654539.

I bokpakken til politikere og mediefolk har MIFF lagt med et tosidig følgeskriv. Se PDFen her.

Den ene siden i følgeskrivet inneholder artikkelen Samme år som folkeretten ga Norge suverenitet på Svalbard, fikk det jødiske folket rettigheter som gjør både kontroll og bosetning på Vestbredden lovlig.

Den andre siden presenterer boken Fordrivelsen slik:

Les den ukjente historien om hvordan jødene ble presset ut av arabiske land

På vegne av Med Israel for freds 11.500 medlemmer vil vi uttrykke et sterkt ønske om at du leser den vedlagte boken som du mottar som en gave. Fordrivelsen av Lyn Julius beskriver hvordan mer enn 99 prosent av den jødiske befolkningen er blitt jaget og presset ut av den arabiske verden.

Den voldelige, arabiske motstanden mot opprettelse av en jødisk stat i Midtøsten skapte to flyktningstrømmer. Den ene var av arabere (senere omtalt som palestinere) som flyktet fra området som i mai 1948 ble til staten Israel. Den andre gruppen flyktninger var jøder som ble jaget ut av arabiske land. Den jødiske flyktning­strømmen var større enn den arabiske, og de fleste jøder fra arabiske land fikk en nødhavn i Israel.

I Norge er de jødiske flyktningene nærmest totalt fortiet. For eksempel har nyhetsbyrået NTB fra 1986 til 2018 nevnt «palestinske flyktninger» i 1035 artikler. «Jødiske flyktninger» er nevnt i kun 40 artikler, men ingen av disse handlet om jødiske flyktninger fra arabiske land.

NRKs og NTBs standardframstilling av konflikten begrenser seg stort sett til landområder. Dersom bare Israel ville stanse bygging  av bosetninger og trekke seg ut, ville det bli fred og en «tostatsløsning», tror mange.

Dette bildet er ekstremt mangelfullt. For palestinske myndigheter krever også at 7-11 millioner etterkommerne til 1948-flyktningene skal ha «rett til å vende tilbake» til sine tidligere eiendommer inn i det som i dag er Israel. Sterke krefter i Norge støtter dem i dette kravet, selv om de ikke gir tilsvarende støtte til noen annen flyktninggruppe fra tiårene etter andre verdenskrig. Dersom Israel blir tvunget til å gå med på kravet, vil verdens eneste jødiske stat blir borte og erstattet av arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 58.

President Barack Obama forstod at det må finnes en løsning for palestinske flyktninger som ikke påvirker «den fundamentale karakteren til Israel» (John Kerry, tale 28.12.16). Trump-planen sier det samme. Den dagen palestinerne får høre de samme signalene fra norske ledere vil Norge kunne gi et konstruktivt bidrag til fred. Nå røper de fleste utspill fra Norge at vi ikke forstår konfliktens kjerne, og det er langt på vei fordi historien som Fordrivelsen forteller er fortiet og ukjent.

Les mer på https://miff.no/kort

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart