Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

MIFF avlyser ungdomsturen til Israel på grunn av koronasituasjonen

MIFF-ungdommene på besøk i Independence Hall i Tel Aviv. Reiselederne Lars Nordgård (blå t-skjorte) og Kjetil Ravn Hansen (ytterst til høyre) er også med på dette bildet. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)
MIFF-ungdommene på besøk i Independence Hall i Tel Aviv. Reiselederne Lars Nordgård (blå t-skjorte) og Kjetil Ravn Hansen (ytterst til høyre) er også med på dette bildet. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)
Den store usikkerheten rundt reiserestriksjoner og smittespredning gjør at MIFF må avlyse årets ungdomstur til Israel.

Den årlige ungdomsturen til Israel var en drøm som tidligere styreleder Morten Fjell Rasmussen og jeg fikk realisert sommeren 2016. Siden den gang har jeg reist hvert år sammen med ulike medreiseledere.

Turen har blitt en viktig del av MIFFs satsing på ungdommer og flere av deltakerne har etter hvert fått ulike verv i organisasjonen, deriblant i hovedstyret.

MIFF ungdomstur til Israel er et svært vellykket konsept og derfor har det sittet langt inne å ta avgjørelsen om å ta en pause i år. Det er i skrivende stund snart mai og Israel er fortsatt fullstendig nedstengt. Avreise var planlagt til 20. juni, så det var dessverre ikke mulig å vente lengre med å ta denne avgjørelsen. Avlysningen vil ikke gi organisasjonen noen kostnader, siden vi tidlig forstod at vi måtte være forsiktige på grunn av koronasituasjonen.

Vi fortsetter selvsagt satsingen på ungdommer på andre arrangementer i løpet av året. Unge opp til 30 år kan søke om gratis deltakelse på Israelkonferansen 6. til 8. november i Stavanger og etter hvert vil det bli lagt ut informasjon om den årlige ungdomskonferansen i januar/februar.

MIFF håper å kunne komme sterkt tilbake med ungdomstur til Israel sommeren 2021.

Klikk her dersom du ønsker å gi en gave til MIFFs ungdomsarbeid.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart