Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

MIFFs leder kåret på liste med Biden, Trump, Kasparov og 96 andre

Conrad Myrland White House
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, utenfor Det hvite hus i Washington i mars 2019. (Foto: Bjarte Bjellås)

32 prosent av den norske befolkningen mener det stemmer helt eller nokså godt at «Israel behandler palestinerne like ille som jødene ble behandlet under andre verdenskrig». 37 prosent sier det er «umulig å svare» på påstanden. Kun 31 prosent har kunnskap nok om dagens Midtøsten og/ eller andre verdenskrig til å ta avstand fra påstanden.

Når inntrykket av Israel er så forvridd til det ugjenkjennelige i Norge, blir det sjelden at Israels venner mottar offentlig heder. Da er det desto viktigere å vite at pro-israelske krefter i utlandet ser og anerkjenner MIFFs arbeid.

Til vår gledelige overraskelse har Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, blitt kåret blant «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv i 2020» av nettmagasinet og avisen The Algemeiner. På listen finner man topp-politikere som Joe Biden, Donald Trump, Benjamin Netanyahu, Benny Gantz, Revuen Rivlin, Keir Starmer, arabiske ledere som Emiratenes kronprins Mohammed bin Zayed bin Sultan Al Nahyan, kongen av Bahrain, Israels forsvarssjef Aviv Kochavi, Mossad-sjef Yossi Cohen, sjakklegenden Garry Kasparov og en lang rekke andre navn innenfor kultur, akademia, sport og andre sektorer.

– Conrad Myrland leder en av Europas største pro-israelske grupper og er i front for å støtte den jødiske staten og bekjempe antisemittisme i Skandinavia. MIFF ble grunnlagt i 1978, og har i dag over 11.000 medlemmer, inkludert politikere, atleter og andre kjendiser, skriver The Algemeiner.

Se Conrad Myrland kommentere kåringen i en direktesending 3. desember:

I november ble Conrad Myrland kåret på Jewish News Syndicates liste over de 40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier. Det resulterte i at MIFF fikk presentere våre arbeid i Knesset.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart