Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Gratis ungdomskonferanse i Kristiansand 29. til 31. januar

Bilder fra ungdomskonferansen 2020 (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
Til venstre: De fleste deltakerne på MIFFs ungdomskonferanse 2020, etter avslutning på søndag. Til høyre: Fra et møtene med de israelske ungdommene. (Foto: Bjarte Bjellås og Kjetil Ravn Hansen, MIFF)

MIFF Kristiansand og MIFF Norge inviterer ungdommer fra hele landet til en gratis ungdomskonferanse. Denne gangen på Scandic Bystranda i Kristiansand sentrum, helgen 29. til 31. januar 2021. Det er syvende gang en av MIFFs lokalforeninger arrangerer en slik konferanse i samarbeid med MIFF sentralt. Vi samles fredag kveld og avslutter senest kl. 14 på søndagen.

Det blir flere interessante foredrag og aktiviteter. Våre mangeårige samarbeidspartnere i StandWithUs hadde i utgangspunktet bekreftet enda en ny delegasjon med to israelske ungdommer til ungdomskonferansen i 2021, men på grunn av koronasituasjonen jobber vi nå med gode alternativer.

Programmet blir utformet i tiden fremover og vil bli publisert her på miff.no og på Facebook. Koronaen har gjort at det meste blir litt annerledes enn planlagt og samlingen var derfor lagt på is. Men vi har kommet frem til at vi uansett ønsker å gjennomføre en hyggelig helg hvor unge Israelvenner får treffe hverandre og ta med seg kunnskap og inspirasjon når de omsider drar hvert til sitt. Dette er et altfor viktig arrangement å avlyse. Det sosiale aspektet er en vesentlig del av hensikten med samlingen.

Dette er altså en super anledning til å lære mer om Israel og bli kjent med andre engasjerte ungdommer som er opptatt av Israels sak i Norge.

Vi tar høyde for at koronasituasjonen påvirker muligheten til å gjennomføre konferansen, men vi sørge for å avklare dette i god tid. Konferansen blir blant annet gjennomført i langt mer romslige fasiliteter enn tidligere.

Siden konferansen (inkludert kost og losji) er gratis er det naturligvis et begrenset antall plasser. Send derfor en søknad til MIFFs ungdomskoordinator Kjetil på kjetil@miff.no

Søknaden bør inneholde helt kort hvem du er, og en begrunnelse for hvorfor du ønsker å delta på konferansen. Søknadsfristen er 15.01.21.

Du kan også ta kontakt med Kjetil på sosiale medier eller mobil 45244598, hvis du har noen spørsmål.

PS.: MIFF Kristiansand kan også dekke inntil 70 prosent av reisekostnadene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart