Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

De fleste av deltagerne på MIFFs ungdomskonferanse 2021 under et av foredragene til Bjarte Bjellås. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)

MIFF samlet unge Israel-venner i Kristiansand

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Helt siden 2014 har MIFF arrangert en årlig ungdomskonferanse, som stort sett har funnet sted i Kristiansand.
Takket være grasrotmidler fra Norsk Tipping kan MIFF Kristiansand stå som sponsor.

Det har ikke vært enkelt å få til en konferanse så langt i går, grunnet diverse nedstengninger og koronarestriksjoner, men helgen 23.-25. april kunne den endelig holdes på Scandic Bystranda i Kristiansand sentrum.
Som vanlig samlet vi unge mennesker fra ulike steder i landet, med god aldersspredning og variert bakgrunn. Noen måtte melde avbud på grunn av lokale situasjoner, men vi fikk samlet en ganske bra gjeng likevel.

Det legges mye vekt på det sosiale og trivsel under MIFF ungdomskonferanser. Innimellom foredrag og teori får deltagerne gjort ting sammen og knytte kontakt med andre unge Israel-venner. Her gjør Gabriel Hvarnes Wiedemann seg klar til å surfe i badelandet Aquarama under pausen på lørdag. (Foto: Michael Torp)

På foredragssiden hadde vi nestleder i Israels venner på Stortinget Himanshu Gulati (FrP), Major Barak Ganot (IDF) på videolink fra Israel, direkteguiding med Yoni Zierler fra Jerusalem, samt foredrag og quiz av MIFFs Bjarte Bjellås og Conrad Myrland.

Ansvarlig for konferansen var som vanlig organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen.
Det ble lagt opp til at det skulle være mulig å overholde alle gjeldende smittevernregler.


Her er noen flere bilder fra helgen (klikk for å se bildene i full størrelse):

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart