Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

De fleste av deltagerne på MIFFs ungdomskonferanse 2021 under et av foredragene til Bjarte Bjellås. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)

MIFF samlet unge Israel-venner i Kristiansand

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Helt siden 2014 har MIFF arrangert en årlig ungdomskonferanse, som stort sett har funnet sted i Kristiansand.
Takket være grasrotmidler fra Norsk Tipping kan MIFF Kristiansand stå som sponsor.

Det har ikke vært enkelt å få til en konferanse så langt i går, grunnet diverse nedstengninger og koronarestriksjoner, men helgen 23.-25. april kunne den endelig holdes på Scandic Bystranda i Kristiansand sentrum.
Som vanlig samlet vi unge mennesker fra ulike steder i landet, med god aldersspredning og variert bakgrunn. Noen måtte melde avbud på grunn av lokale situasjoner, men vi fikk samlet en ganske bra gjeng likevel.

Det legges mye vekt på det sosiale og trivsel under MIFF ungdomskonferanser. Innimellom foredrag og teori får deltagerne gjort ting sammen og knytte kontakt med andre unge Israel-venner. Her gjør Gabriel Hvarnes Wiedemann seg klar til å surfe i badelandet Aquarama under pausen på lørdag. (Foto: Michael Torp)

På foredragssiden hadde vi nestleder i Israels venner på Stortinget Himanshu Gulati (FrP), Major Barak Ganot (IDF) på videolink fra Israel, direkteguiding med Yoni Zierler fra Jerusalem, samt foredrag og quiz av MIFFs Bjarte Bjellås og Conrad Myrland.

Ansvarlig for konferansen var som vanlig organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen.
Det ble lagt opp til at det skulle være mulig å overholde alle gjeldende smittevernregler.


Her er noen flere bilder fra helgen (klikk for å se bildene i full størrelse):

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart